Zoeken naar asiel duitse herder

asiel duitse herder
Donja Dierenopvangcentrum De Ark.
Donja is een Duitse Herder teef van 22-11-2004, een hond met een heel triest verhaal, is vastgebonden gevonden aan een boom en is echt een schat. Wie wil haar een fantastische oude dag geven? Donja heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden.
aftrekbaar
Untitled Document.
In asiel sinds.: Ference een mooie Duitse Herder van 6 jaar is in ons bezit gekomen wegens de gezondheid van zijn eigenaar. Wat altijd heel moeilijk is voor beide partijen, de eigenaar die zijn beste maatje kwijt raakt en de hond die ineens zich moet aanpassen aan een andere omgeving.
Kroon Casino
St. Dierentehuis Leerdam Opvang van zwerfdieren en pension.
Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken. Yaman is een vrolijke jonge stafford, geboren in okt 2013.
museum den haag centrum
Openbare groep Herplaatsing Mechelse en Duitse herders in B./NL asielen. Facebook.
Wacht al maanden op een nieuwe thuis. Boy duitse herder reu 10 jaar. ter adoptie bij dierenasiel Genk. Boy is een senior van 10 jaar. Na het overlijden van zijn baasje kon de naaste familie niet voor hem zorgen en kwam hij in het asiel terecht.
dakgoot
Chiva Duitse herder Pets.be.
Chiva Duitse herder. 1 jaar 4 maanden. Ingestuurd 1 jaar 4 maanden geleden door Dierenasiel Roe. Chiva is een mooie Duitse Herder teef van 6jaar. Ze beoefend perfect haar commando's' uit, en doet dit dan ook met heel veel enthousiasme voor u.
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Baasjes verschijnen in asiel, kiezen andere hond Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Camera video. Pijltje. Pijltje. Likeability of 6. Camera video. Likeability of 6. Camera video.
De Duitse herder Zuzu werd overgebracht naar het asiel met de gedachte dat het om een zwerfhond ging. Toen daar deze week haar voormalige baasjes opeens het terrein opliepen, begon de Duitse herder heel enthousiast met haar staart te kwispelen.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Dierenasiel Canina VZW Home.
Draagt u ons asiel een warm hart toe, dan kunt u ons steunen door lid te worden, peter of meter te worden of door een hok te sponsoren. U kanDierenasiel Caninasteunen door al uw dierbenodigdheden aan te schaffen bij Zooplus.nl.
Prijslijst Pension Dierenasiel Brammelo. Prijslijst Pension Dierenasiel Brammelo.
Andere gemeentes: prijs in overleg. U kunt ervoor kiezen om uw hond te laten wassen door ons, of u kunt uw hond zelf wassen en gebruik maken van al onze faciliteiten. Dit kunt u aangeven bij het brengen van uw dier.

Contacteer ons