Resultaten voor boheemse herder

boheemse herder
Boheemse herder Hondenrassen.
Bastaard Nog niet beschikbaar. De Boheemse herder staat in rasgroep van de FCI lijst. 48 tot 56 cm. 18000 tot 26000 Gram. Nog geen foto Toevoegen? De Chodsky pes is kleiner dan de Duitse herder. De honden zijn erg levendig, ze zijn erg snel en het zelfvertrouwen is aangeboren.
vpn express
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Mechels x hollandse herder hij is 6maanden oud en nog speels is dol op taken en ballen wensen omstandigheden kan ik niet volop voor bently zorgen daarom zoek ik een warme huis voor hem heeft u interesse kun u ook bellen op 0615444240.
Stoelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Chodskey Pes.
Dankzij zijn veelzijdigheid is hij de ideale hond voor de familie en voor elke hondensport. Geplaatst: 11 Mei 2007 1717.: standaard BOHEEMSE HERDER Foto. Chodsky" pes" is een middelgrote hond met rechte rug. Reuen zijn 51-56 cm, teven zijn 48-53 cm.
slotenmaker amsterdam
Nieuw fokbeleid bij de Chodsky Pes Dogzine.
Nationaal erkende rassen vanaf 2019 op shows. In het Kynologisch Reglement wordt de mogelijkheid geboden buitenlandse rassen die nog niet door de FCI zijn erkend nationaal te erkennen. Nieuw fokbeleid bij de Chodsky Pes. De Chodsky Pes ofwel Boheemse herder is een kleine herdershond uit Tsjechië.
bio oil ervaringen pigmentvlekken
Chodsky Pes Vereniging Chodsky Pes Nederland.
de aanduiding Bohemian Shepherd Boheemse Herder zijn intrede gedaan. Sinds 14 januari 1984 is het ras Chodskypes Chodenhond als nationaal ras bij de CMKU Tsjechische Kynologische Unie erkend en de eerste honden werden in het stamboekregister opgenomen. Het eerste nest van 6 pups werd geboren op 20 oktober 1985 in de kennel Na Barance van de heer L.
Chodsky pes/boheemse herder 1 jaar oud YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Chodsky pes/boheemse herder 1 jaar oud. Richard Van houwelingen. Unsubscribe from Richard Van houwelingen? Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Nieuw fokbeleid bij de Chodsky Pes DierRecht.
Goed nieuws uit de rashondenwereld: de vereniging van Chodsky Pes-honden heeft een grote stap gezet voor de gezondheid van de dieren. De leden namen onlangs een nieuw fokbeleid aan waarbij outcross het uitgangspunt is. Dat betekent dat er vers bloed aan het ras wordt toegevoegd. De Chodsky Pes, ofwel Boheemse herder, is een kleine herdershond uit Tsjechië.
Boheemse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Boheemse herder is een herdershond uit Tsjechië, die in het land van herkomst bekend is onder de naam Chodský pes; die naam is ontleend aan het Chodenvolk. Qua uiterlijke verschijning doet het ras denken aan de Oudduitse herder de langharige Duitse herder, maar deze hond is wat kleiner en lichter.

Contacteer ons