Meer resultaten voor boheemse herder

boheemse herder
Chodsky Pes informatie over de Chodsky Pes Royal Canin.
Karakteristiek is ook de zwarte kleur met bruine aftekeningen black and tan, volgens de standaard vooral boven de ogen, de wangen, onder de hals en bij de poten. Pas met 6 tot 7 maanden wordt duidelijk welke kleur de volwassen hond zal hebben, d.w.z. de tan kan variëren van wolfsgrauw, beige tot de roodachtig bruine brandkleur. Ras afkomst: Tsjechië. Andere rasnaam: Boheemse Herder.
holland casino overheid
Schapen voor natuur Kennisbank.
Het zijn allemaal zeer energieke en zelfstandig werkende herdershonden. Oude Duitse Herder: http//www.nodhv.nl/: http//nl.adrv.eu/Index.htm: http//www.lsohv.nl/: http//www.dhcn.nl/index.html.: Duitse Herder: http//duitseherder.nl/home.html.: Alt Deutsche Hütehunden: http//de.wikipedia.org/wiki/Altdeutsche.: Uit Tsjechië komt de Chodsky Pes, de Boheemse herdershond. Deze is vrijwel identiek aan de Duitse Gelbbacke.
925 zilver
Betrouwbare fokker van Chodsky Pes gezocht Het Tsjechisch Forum.
Mijn partner wou eerst graag een duitse herdershond, maar ik vind deze iets te groot en fors, want ik wil graag een hond die wendbaar is en goed luistert om er behendigheid mee te gaan doen. De chodsky pes heeft ook het uiterlijk van een duitse herder, maar is iets kleiner, toch?
optrekkend vocht binnenmuur bestrijden
Hondenvrienden.be Chodsky pes.
Het is normaal gezien wel in NL, maar ze woont maar net over de grens. Je moet gewoon even lid worden van de groep Chodsky Pes/Boheemse herder Nederland op FB. Hmmm, dat is wel jammer van die inteelt en honden die buiten zitten.
marketing wo
Chodsky Pes Vereniging Chodsky Pes Nederland.
de aanduiding Bohemian Shepherd Boheemse Herder zijn intrede gedaan. Sinds 14 januari 1984 is het ras Chodskypes Chodenhond als nationaal ras bij de CMKU Tsjechische Kynologische Unie erkend en de eerste honden werden in het stamboekregister opgenomen. Het eerste nest van 6 pups werd geboren op 20 oktober 1985 in de kennel Na Barance van de heer L.
Waterontharders
Hondenrassen.
Klik hier voor een artikel over het ontstaan van de hondenrassen. Rasgroep 1: Herdershonden schapenhoeders en veedrijvers. Berghond van de Maremmen en Abruzzen Maremma. Ca de Bestiar Majorcaanse Herder. Cao da Serra de Aires Portugese Herder. Gos dAtura Catala Catalaanse Herder.
heren horloge
Boheemse herder definitie Encyclo.
De Boheemse herder is een herdershond uit Tsjechië, die in het land van herkomst bekend is onder de naam Chodský Pes; die naam is ontleend aan het Chodenvolk. Voorkomen Qua uiterlijke verschijning doet het ras denken aan de Oudduitse herder de langharige Duitse herder, maar deze hond is wat kleiner en lichter.
stelvoeten
Chodsky Pes HondenForum.
28 januari 2014 om 2202: wijzigen" quote" 0. 2 vriendjes van Lexi zijn boheemse herders komen beide uit Tsjechië schijnt daar een hele goede fokker te zitten. ze lijken niet alleen op de oud duitse herder het karakter is ook een beetje het zelfde.
outplacement amsterdam
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
De puppys zijn geboren het zijn er 8 in totaal geworden we hebben nog 1 reutjes over en 1 teefje ze mogen vanaf 7/8 weken bij de moeder weg dat word dan in de week van 11 mei tot 18 mei het is een kruising tussen duitse herder en mechelse herder de moeder is duitse herder eerste foto en de vader mechelse.
wat is google adwords
Puppy kopen: wat kost dat en waarom? Tinki.nl.
Honden die je bij wijze van spreken op elke straathoek kunt krijgen, zijn vaak goedkoper dan zeldzame honden. Hoewel, het kan ook voorkomen dat zeldzame honden juist goedkoper zijn dan populaire honden omdat mensen er niet bekend mee zijn, en wat de boer niet kent Zouden mensen die op zoek zijn naar een herdershond bijvoorbeeld liever een Duitse herder of een Boheemse herder nemen, mochten ze de keuze hebben?
eherkenning aanvragen

Contacteer ons