Meer resultaten voor boheemse herder

boheemse herder
Boheemse herder Hondenrassen.
Bastaard Nog niet beschikbaar. De Boheemse herder staat in rasgroep van de FCI lijst. 48 tot 56 cm. 18000 tot 26000 Gram. Nog geen foto Toevoegen? De Chodsky pes is kleiner dan de Duitse herder. De honden zijn erg levendig, ze zijn erg snel en het zelfvertrouwen is aangeboren.
pay
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Hollandse herder x Duitse herder pups. Puppies van hele lieve en trouwe herdersfamilie moeder: hollandse herder, werklijn, politiehond vader: lief en goedaardig karakter duitse herder foto 5 pups zijn geboren op 17 december 2017 en mogen begin februari het nest verlaten.
oranje casino
Het HondenForum Bekijk onderwerp Chodskey Pes.
Dankzij zijn veelzijdigheid is hij de ideale hond voor de familie en voor elke hondensport. Geplaatst: 11 Mei 2007 1717.: standaard BOHEEMSE HERDER Foto. Chodsky" pes" is een middelgrote hond met rechte rug. Reuen zijn 51-56 cm, teven zijn 48-53 cm.
blusser
Nieuw fokbeleid bij de Chodsky Pes Dogzine.
De Chodsky Pes ofwel Boheemse herder is een kleine herdershond uit Tsjechië. Het ras is nog niet internationaal erkend, wel nationaal in Tsjechië. Het gaat hier om een buitengewoon kleine populatie maar een enorm oud ras. De website van de rasvereniging zegt het volgende: Het" ras Chodsy Pes is al heel oud.
Chodsky Pes Vereniging Chodsky Pes Nederland.
Inmiddels heeft ook. de aanduiding Bohemian Shepherd Boheemse Herder zijn intrede gedaan. Sinds 14 januari 1984 is het ras Chodskypes Chodenhond als nationaal ras bij de CMKU Tsjechische Kynologische Unie erkend en de eerste honden werden in het stamboekregister opgenomen.
Chodsky pes/boheemse herder 1 jaar oud YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Chodsky pes Art Agility Foundations graduation video part 1 Duration: 334. Urka Lavri 809 views. Bohemian Shepherd Chodsky Pes / Dog Breed Duration: 617. PetsLand 5709, views. Tess Chodsky pes / Boheemse herder 18 maanden Duration: 227.
Nieuw fokbeleid bij de Chodsky Pes DierRecht.
Goed nieuws uit de rashondenwereld: de vereniging van Chodsky Pes-honden heeft een grote stap gezet voor de gezondheid van de dieren. De leden namen onlangs een nieuw fokbeleid aan waarbij outcross het uitgangspunt is. Dat betekent dat er vers bloed aan het ras wordt toegevoegd. De Chodsky Pes, ofwel Boheemse herder, is een kleine herdershond uit Tsjechië.
Boheemse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Boheemse herder is een herdershond uit Tsjechië, die in het land van herkomst bekend is onder de naam Chodský pes; die naam is ontleend aan het Chodenvolk. Qua uiterlijke verschijning doet het ras denken aan de Oudduitse herder de langharige Duitse herder, maar deze hond is wat kleiner en lichter.

Contacteer ons