Resultaten voor border collie pups limburg

border collie pups limburg
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Nog 2 zwart-witte teefjes beschikbaar 1 blau teefje beschikbaar puppies geboren op 13-05-2015. Nog 2 zwart-witte teefjes beschikbaar 1 blau teefje beschikbaar puppies geboren op 13-05-2015 in nederland limburg Vader is Lucky Zohran in red van de. 15 juli 2015. 15 juli 2015. Driekleur Border Collie pups met stamboom zoeken sportieve baasje.
wasmachine
home.
Riemst situeert zich in het zuiden van de provincie Limburg België in de prachtige Haspengouw streek, vlakbij de Nederlandse en Duitse grens. Wij zijn Arno en Noortje en zijn de trotse eigenaars van 8 Border Collies, waarvan er 2 in gastgezin wonen. Sporadisch verwachten wij een nestje, puur en alleen omdat we dit nieuwe leven zo prachtig vinden EN omdat we het zeer belangrijk vinden dat er gezonde pups ter wereld komen die op alle vlakken in orde zijn. We fokken volgens de regels van de Belgische Border Collie Club en ook de Belgische kennelclub St.
Kroon Casino
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
haar transplantatie
Border Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Teckop 44 3471 HJ Kamerik. Kennel Conquest Border Collies is gespecialiseerd in de fokkerij van pups uit uitstekende internationale schapendrijf bloedlijnen. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in het geven van demonstraties en clinics schapen drijven. Hondenfokker Meer info. Rucphenseweg 51a 4882 KB Klein Zundert. Border Collie kennel.
seo wordpress plugin
Border Collie Fokkers in de Provincie Limburg Nederland.
Border Collie clubs Border Collie Link Partners Border Collie Nakomelingen Border Collie Puppies te koop. Border Collies in Nederland Border Collie Fokkers in Limburg. Border Collie Fokker From Borders Home. Sinds 1988 fokken Hans, Joke en Sabrina Smit in Limburg op het adres Rosendaal 6 te Maasbracht, Border Collies.
Puppy's' verwacht.
En of een border collie bij u zou passen. Al uw vragen worden zo goed mogelijk en transparant beantwoord. Ook uw voorkeur van sport welke eisen u stelt, zijn heel belangrijk om deze aan mij kenbaar te maken. Uw vragen kunt u eer u langs komt op een briefje schrijven zodat u niks vergeet. We werken met een vrijwillige wachtlijst, welke plek u in neemt kan ik niet precies zeggen, omdat dit kan verschillen, mensen vallen af bij afmeldingen.uit eindelijk maak ik als eigenaar fokker van de pups de keus wie er een pup krijgt en wie niet.
Bordercollie Deurne.
Aest Eloriel Border Collies Border Collie Kennel Limburg.
Wij fokken honden op basis van showlijnen, geen werklijnen, maar met toch nog genoeg pit om actief te zijn in hondensporten zoals agility, flyball, gehoorzaamheid, obedience, etc. Onze pups hebben stamboom, puppies mogen het nest verlaten met 8 weken. Iedere pup wordt nagekeken door de dierenarts, gechipt, gevaccineerd en krijgt een stamboom mee KMSH. Socialisatie staat bij ons hoog aangeschreven, eveneens hygiëne en een goede verstandhouding met de toekomstige eigenaars. Border Collie Lobbes is een puppy reu van Luna en Solo en woont in Sint-truiden in Limburg.
Border collie Honden 2dehands.be.
Border collie pups. Border collie te koop Al onze border collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Elke border collie pup krijg. 12 december 2017 2113: Diest. Border collie pups. Ons fly heeft 2 november pups gekregen.

Contacteer ons