Op zoek naar kelpie hond?

kelpie hond
Australian Kelpie Australische Kelpie Honden rassen Honden.
Het algemeen voorkomen van de Australian Kelpie moet dat van een lenige, zeer bekwaam werkende hond zijn, die een harde bespiering en soepele gewrichten toont en de capaciteit tot onvermoeibaar werken weergeeft. De Australian Kelpie is een goed geproportioneerde hond.
koers bitcoin
Australian kelpie Hondencentrum.
De Kelpie heeft een snel leervermogen, daardoor is hij een gehoorzame hond. Hij is gemakkelijk op te trainen, dit komt vooral omdat hij de will" to please" heeft en zoals ik al heb gezegd, is hij enorm intelligent. De Australische Kelpie is niets voor niets een goede werkhond, hierdoor moet hij dan ook een taak hebben.
vpn verbinding
Australische Kelpie Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Australische Kelpie gedijt op een buitensporige hoeveelheid lichaamsbeweging en te mogen werken voor de baas. Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers. Leeftijd: 12 jaar. Schofthoogte: Reu 46-51 cm, Teef 43-48 cm. Gewicht: 11-20 kg. Er zijn nog geen reacties geplaatst. E-mail deze wordt niet gepubliceerd. Anti-spam: Waar gaat deze website over: honden, paarden of olifanten. Hou mij op de hoogte bij reacties. Plaats je bericht. Lees hier ons privacy statement. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld. Bedankt voor je reactie! Je bericht is geplaatst. Naar de reacties. Je reactie wordt verwerkt. Hummer alias Bokkie. Op zoek naar? Deel jouw video of foto. Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben?
boomstam salontafel
Australian Kelpie Honden Page.
Deze pups werden Kelpies genoemd. Zo is de naam Kelpie geleidelijk ontstaan. Nu is de naam officieel Australian Kelpie. Karakter van de Australian Kelpie. Het is een intelligente, alerte hond met een onuitputtelijke energie en een natuurlijk instinct om vee te hoeden.
winddoek
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kelpie.
Karakter verschilt ook echt enorm in lijnen onderling, maar dit is wat ik er persoonlijk van vind.: De Kelpie is echt een super hondje als je fanatiek wilt sporten met je hond, een redelijk sociale hond wilt hebben maar die daarnaast wel rust kent.
Australian Kelpie.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Dit ras is in Australiƫ in de praktijk van het dagelijks werken met vee ontstaan. Zijn ontwikkeling is nauwkeurig gedocumenteerd. De voorouders van de Kelpie zijn Britse herdershonden, om precies te zijn English North Country Collies van het Rutherford type, alhoewel er nog altijd verhalen de ronde doen dat hij een Dingo-kruising is.
Kelpie hond Wikipedia.
De working kelpie kan minder goed als huishond gehouden worden, omdat hij veel energie kwijt moet door middel van veedrijven. Het is een vriendelijke hond die veel moet kunnen bewegen. De kelpie is een goed geproportioneerde hond. Hij is attent en werkt graag.
Australische Kelpie Pedigree.
Als je erover denkt een Kelpie pup te kopen moet je zorgen dat je hem de tijd kunt geven die hij nodig heeft, want dit ras zal voortdurend bij je willen zijn. Neem de tijd om uit te vinden wat deze hond nodig heeft aan verzorging en training.
Australische Kelpie rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Langzaam heeft het ras toen zich in twee takken gesplitst, de zogenaamde Working" Kelpie" en de Huidige Australian" Kelpie" geregistreerd bij de FCI onder nummer 293. De Kelpie is een actieve hond die veel beweging nodig heeft en het liefste een taak vervult.
Het ras Kelpiebrink NL.
De Australian Kelpie staat er om bekend over de ruggen van de schapen te lopen om zo snel mogelijk aan de andere kant van de grote kudde te komen of om achtergebleven dieren terug te brengen. De Kelpie is een zeer behendige en wendbare hond.

Contacteer ons