Resultaten voor collie kopen

collie kopen
Schotse Collie fokker, Schotse Collie pups geboren.
Gecloncludeerd mag worden dat er zes sterke en echt. prachtige Schotse collie puppies zijn geboren die net als de trotse. moeder gezegend zijn met een zeer lief en vriendelijk karakter. Zonder enige twijfel zijn de prachtige Schotse collie. kenmerken al goed zichbaar, absoluut prachtige pups zoals het hoort.
esta aanvragen
Schotse Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij Collie Passion Vzw stichting doen aan opvang en herplaatsing van Sheepdogs en kruisingen hiervan. Dierenasiel Meer info. Stichting Collie Co in Nood. Provincialeweg Zuid 108c 6438 BJ Oirsbeek. Opvang en herplaatsing Schotse herdershonden, Shelties, Border Collies en aanverwante rassen en mixen.
shell tankpas
Welkom en contact www.schotsecollieparadijs.nl.
Pup kopen in Belgie. Welkom op onze website. Onze kennel het Schotse Collie Paradijs. ingeschreven bij de K.v.K. Wij zijn de Fam. Soors Heistraat 5 6028RE Gastel. 0651109125 en 0612460550 en Email toonsoors@hotmail.com Als u contact met ons zoekt dan graag met hierboven genoemde gegevens.
dames horloges
Herders Collie Marktplaats.nl.
Te koop prachtige schotse collie pups geboren op 12-12-2017 er zijn er nog twee pups beschikbaar reu/teef de pups worden ontwormt ingeƩnt en voorzien van chip uiteraard komt er ook een europees paspoort bij verder krijgen ze een gezondheids onderzoek.
winddoek
Vind collie pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop bearded collie pups op 24 oktober is onze zenzi bevallen van 4 pups 3 reuen en 1 teef in de kleur zwart wit. Wij hebben af en toe een nestje en fokken volgens de regels van de nederlandse bearded collie club.
Collie pups.
Collie vraag veel beweging, bij voorkeur wat uitlaten zonder leiband. Oorsprong van de Collie. Eeuwenlang was de langharige Collie nauwelijks gekend buiten Schotland, maar het is nu n van de populairste rassen van de wereld. Afkomstig van een generatie van schapenhoedende honden.
Schotse herdershond Honden 2dehands.be.
schotse collie puber pup zoekt nog thuis! De Rijcke Marc. Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen. 26 december 2017 1924: Kasterlee Tielen. Overige categorieƫn in Honden. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: In de pers. Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Vind schotse collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Verwacht schotse collie eind december begin januari verwachte schotse collie de pups worde volgens schema ontwormd, gechipt geend en krijgen paspoort registreren databank als u belangstelling hebt kunt u me bellen en op whatsapp 0644070978. Son en Breugel, NB. Schotse collie herder.

Contacteer ons