Meer resultaten voor collie kopen

collie kopen
Verwacht Schotse Herder Vrienden.
Aanmelding nieuwe pups. Magazine Collie Zo. Historie van het ras. Raad van Beheer. The Kennel Club. Onderzoek in NL. Schotse Herder Vrienden. Het laatste nieuws! Het nieuwsoverzicht van de Schotse Herder Vrienden! Klik hier voor de komende activiteiten. Word nu lid van de Schotse Herder Vrienden!
esta
Kayleigh's' Border Collies.
Van actieve huishond tot schapendrijver, ons doel proberen we zo breed mogelijk te houden, maar bovenal willen we een gezonde hond met een goed karakter. We hopen dat u veel plezier heeft, bij het lezen van de verschillende paginas en mocht u iets willen weten, laat dan een bericht achter op de pagina Contact van Thineke Dieterman en Mark Evers.
wilgentakken
Border collie Puppies Honden.
West Highland White Terrier Puppies te koop! Mooie 12 weken oude mopshonden te koop. Mooie 12 weken oude mopshonden te koop. Mooie 12 weken oude mopshonden te koop. Border Collie Puppies. Border Collie Puppies. Schattig Collie Puppies uit Wales slechts 2 over.
beko wasdroger
Border Collies Pups.
Wij verkopen uit principe geen Border Collies alleen als gezins en/of showhond, wij verwachten van de nieuwe eigenaar dat hij/zij zich realiseert dat de Border Collie een werkhond pur sang is en rekenen er volledig op dat er met de hond op wat voor manier dan ook mee gewerkt danwel gesport wordt.
lijstenmaker
Wie zijn wij.
In 1997 kwam onze eerste Border Collie bij ons en we waren op slag verliefd op dit ras. Daardoor kon het dan ook niet bij één hond blijven. In het begin hadden we enkel reuen, maar doordat we beiden al ervaring hadden met het fokken van honden, besloten we in 2010 enkele teven aan te kopen om zo te kunnen starten met onze droom: het fokken van sportieve, gezonde Border Collies.
dakgoot zink
Pup en herplaatsers te koop Schotse Collie Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Schotse Collie, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Schotse Collie. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
theorieboeken
Collie pups.
Collie vraag veel beweging, bij voorkeur wat uitlaten zonder leiband. Oorsprong van de Collie. Eeuwenlang was de langharige Collie nauwelijks gekend buiten Schotland, maar het is nu n van de populairste rassen van de wereld. Afkomstig van een generatie van schapenhoedende honden.
Home.
U bent als nieuw lid van harte welkom! Draagt u de Collie in zijn hoedanigheid een warm hart toe waar behoud en naleving van hoe een collie zou moeten zijn volgens rasstandaard, leidend is, dan bent u hier aan het juiste adres.
Collie kopen.
Informeer ook naar de gezondheid van de ouders van de hond die je wil kopen. Waar een Collie kopen? Als je een Collie wilt kopen kun je dat bij voorkeur doen via een fokker of kennel die is aangesloten bij de Collie Club.
Border collie te koop Honden Koopjeskrant.be.
Border collie pups. Border collie, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Border collie pups. Border collie, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Border collie pups.

Contacteer ons