Zoeken naar de mechelse herder

de mechelse herder
Mechelse Herdershond Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet.
esta
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
9 februari 2019 0737: Bekkevoort Assent. mooie mechelse herder pups van de boerderij. wij hebben een prachtig nestje mechelaar pups, geboren en opgegroeid op de boerderij. Heeft u interesse in één van onze waakzame viervoetertje. 5 februari 2019 1503: Evergem Ertvelde.
wilgentakken
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
vaatwasser vrijstaand
Mechelse Herder Gelukkige Honden.
Na het jaar 1850 werd de interesse voor het specifieke voorkomen van deze honden gewekt, waarna liefhebbers hen categorisch in kaart gingen brengen. Hier kwamen mettertijd de vier authentieke Belgische Herderrassen uit voort, waar de Mechelse Herder er één van is. De andere drie zijn de Groenendaeler, de Laekense Herder en de Tervuerense Herder.
slotenmaker zeist
Hondenras: de Mechelse herder Dier en Natuur: Dieren.
In 1980 kwam deze groep samen in overleg met professor dr.Ruel, zij fokten met de herders en hier uit kwamen 4 rassen voort; de Mechelse Herder, de Tervuerense Herder, de Groenendaeler en de Laekense herder. In 1982 werden de Belgische herders voor het eerst tentoongesteld en al snelde volgde een rasstandaard.
Bedrukte pennen
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Ketting met hanger Mechelse Herder. Laat deze ketting met hanger mechelse herder graveren met de naam van jouw hond, kies bijvoorbeeld de naam van jouw hond op de voorkant en een datum op de achterkant en maak het honden sieraad zo persoonlijk en uniek.
zinken regenpijp
Mechelse Herderkennel Van" het Haagse Bloed.
Welkom op de site van Mechelse Herder Kennel Van t Haagse Bloed. Zoekt u een sporthond, dan hebben wij van tijd tot tijd Mechelse Herder pups uit zorgvuldig geselecteerde bloedlijnen. Gefokt wordt op werklust, snelheid en sociaal karakter. Hummer van t Haagse Bloed bij sponsor Zegwaard Van t Haagse bloed houdt ook de honden in conditie door deze voedingssupplementen.
camperverhuur groningen
Mechelse herder Honden Rasinformatie Omlet.
Het ras werd met name gebruikt als waakhond en als herdershond voor vee en schapen. In de jaren 1950 werd deze hond vanwege zijn uitstekende eigenschappen als waakhond steeds vaker gebruikt binnen het leger en politie. Tegenwoordig is de mechelse herder de eerste keuze van politietroepen, zelfs vóór de duitse herder.

De Mechelse Herder. U bent hier: Home. Welkom op mijn site. Ik ben Fennella, de trotse eigenaresse van 2 mechelse herders waarmee ik zeer aktief de IPO sport beoefen. Mijn honden zijn gefokt uit pure en zeer bekende werklijnen. Uitgebreide informatie hierover vindt u verder op de site.
Mechelse herder Herdershonden.nl.
De Mechelse herder is uitermate geschikt voor hondensport vanwege de krachtige bouw. Vanwege de korte vacht van de Mechelse herder, heeft de hond fysiek relatief weinig verzorging nodig. Door de vacht regelmatig te borstelen blijft de vacht in een gezonde conditie.

Contacteer ons