Zoeken naar dekreu duitse herder

dekreu duitse herder
Kennel van het CHAINPARK.
Kennel van het CHAINPARK" is een door de RAAD VAN BEHEER een erkende Duitse Herder kennel. Ik ben lid van de Nederlandse Rasvereniging Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden de VDH., KNPV-Nederland, NBG-Nederland, SPL Finland en de Duitse SV.
nano
Dekreuen Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Database. Show archief 2018. Inventarisatie 29 april 2018. Inventarisatie archief 2018. Soesterduinen 17 juni 2018. Wandel archief 2018. Onderstaande dek-reuen zijn niet door de DHCN geïnventariseerd. Zij zijn via andere verenigingen beoordeeld. Daarbij zijn mogelijk andere eisen gesteld.
bouwkundige keuring naarden
Contact Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Jacky Mervel is aangesloten bij. Stichting Fokregistratie Gezondheidsbeheer RasHonden FGH. Verein internationaler Hundefreunde aller Rassen IHR e.V. Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland, registratienr. Fédération Cynologique Internationale For Dogs Worldwide FCI. Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend leerbedrijf, reg.nr. Stichting 4 Rescue.
tv internet bellen vergelijken
Kleuren Kennel von Jabora.
Puppies te koop. Een goede Duitse Herder kan geen slechte kleur hebben. Dit is een uitspraak van Ritmeester Von Stephanitz, de grondlegger van het ras van Duitse Herdershond. Hij gaf hiermee aan dat kleur van ondergeschikt belang is voor een goede werkhond.
gratis slots spelen
Vind herder op Marktplaats.nl.
Verfijn je zoekopdracht. herder pup mechelse herder duitse herder rotweiler herder pups witte herder hollandse herder kruising herder labrador herder hond. Herder kruising pups. Wij hebben een boerderij nestje waarvan beide ouders vrij geröntgend zijn van erfelijke gebreken. Moeder is hollands x duits, mechels vader is oud duits x duits de pups zijn gezond en groeien in huis op.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door anoniem272 30 jan 2012 1340.: Aan Feda: Ik lees je bericht van maart 2011 dat je een Duitse herder hebt aangeschaft bij Hooyer. Wij hebben vorig jaar sept/ okt ook een Duitse herder van dhr gekocht.
Duitse herder dekreu Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie langharige duitse herder dekreu staa. 10 december 2018 1131: Diest. Duitse herder dekreu. Ter beschikking Prachtige duitse herder dekreu Met ervaring meermaals grote prachtige nesten HD/A ED/A dna afgenomen Stamboom Sint Hubertus. 3 oktober 2018 1848: Berlare Overmere.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
Wij zijn eerlijke fokkers en laten het DNA al jaren vastleggen, ook toen het nog niet verplicht was. Maar de vreemdste dingen kunnen gebeuren, een Duitse herder die op een Duitse herder lijkt en kijkt als een rottweiler, blijkt 50 % rottweiler in zijn DNA te hebben en wordt toch doorverkocht als rasechte Duitse Herder.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Naast de zwart-bruine kleurstelling van de Duitse Herder, komt de Oudduitse Herder ook voor in andere kleurstellingen, te weten, zwart, grauw diverse kleurvarianten, grijs blauw, en combinaties hiervan. Door het gebruik is het temperament doorgaans iets minder fel dan bij de Duitse Herder.
Lady's' Lucky van de Ossenstal Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Lady's' Lucky van de Ossenstal, wij noemen hem Duvel, is een zeer sociale en trouwe hound. Hij is al meerdere keren als dekreu gebruikt en heeft mooie pups voortgebracht. De komende jaren gaan we, in samenwerking met Duitse Herder kennel van de Ossenstal, zoveel mogelijk nakomelingen volgen in hun ontwikkeling.

Contacteer ons