Meer resultaten voor duitse herder club

duitse herder club
Home.
Als kringgroep zetten wij ons in om met onze hond op een leuke en goede manier bezig te zijn op africhtingsgebied. Gedurende het jaar zijn we als liefhebbers van voornamelijk het Duitse Herder ras op de oefendagen met elkaar bezig om de honden af te richten volgens het IPO programma maar ook organiseren we o.a. uitjes met de club.
koers bitcoin
Welkom bij V.D.H. Kringgroep Ridderkerk.
Dit zorgt er weer voor dat we een goed luisterende hond krijgen die met plezier voor zijn baas werkt. Bent u geïnteresseerd en heeft u of heeft u plannen voor een Duitse Herder, neem dan gerust contact op met een van onze bestuursleden of kom langs op onze trainingslocatie aan het Dijkje 165 in Ridderkerk.
no cure no pay incasso
Home Kringgroep De Grensstreek.
Doel van de vereniging is de gebruikshonden-eigenschappen van de Duitse Herder te behouden en te promoten maar vooral om leuk bezig te zijn met de honden. Onze club bestaat uit zeer betrokkene en gemotiveerde leden. Een gezonde mengeling van ervaring van de oudere en de dynamiek van de jongere hondengeleider.
tanden bleken kosten
Welkom bij de V.V.D.H.
Kringgroep Veerle laat weten dat het PK Antwerpen zal plaats hebben over 2 dagen.: 17/2 speuren, 18/2 gehoorzaamheid en verdediging. Locatie: Kwade plas, Veerle op de KG. Jarige leden vandaag. Vince Wouters 26. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
winddoek
Kringgroep Hoogeveen.
Kringgroep Hoogeveen is aangesloten bij de landelijke Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse herdershonden VDH. De VDH is op haar beurt weer aangesloten bij de wereldwijde overkoepelende organisatie voor Duitse herdershonden WUSV Welt-Union der Vereine für Deutsche Schäferhunde en is tevens aangesloten bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2017 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Welkom op onze website.
Wij zijn opgericht op 3 mei 1914, en zijn één van de eerste en oudste kringgroepen van Nederland. Wij zijn als kringgroep uiteraard lid van de VDH, de Vereniging Duitse Herdershond. U kunt bij ons terecht voor Africhting en voor de leuke sport Behendigheid of zoals sommigen het noemen Agility. En niet te vergeten kunt U ook bij ons terecht met Uw puppie. Inzake de Africhting trainen wij voor de VZH/UV/IPO1/IPO2 en IPO3, volgens de laatste regels van de Internationale Kynologische Federatie FCI en trainen wij op een positieve manier met U en Uw hond. Ieder jaar wordt er door onze Club voor onze leden en voor leden van andere VDH kringgroepen examens georganiseerd en kunt U ook bij ons terecht als U wilt trainen voor de diverse wedstrijden die gegeven worden in het land.
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
Carina Plokhaar van Vliet. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder Kennel. Of Clover Shepherds. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel. op" t Eiland van Dordt." Oudduitse Herder kennel. of" Farmerhouse Rûfan." Oudduitse Herder Kennel. Oud Duitse Herder Langstokhaar kennel.
Kringgroep Zuid-Beveland.
Het samenwerken van de leden en hulp van de ervaren leden die instructie geven aan de jonge leden staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons staat plezier van onze Duitse Herder vriend en hun Baasjes op de eerste plaats.
Vereniging Duitse herders.
Hij moet, zoals een Duitse Herder hoort te zijn, evenwichtig en zelfverzekerd zijn. Het onderdeel Uithoudingsvermogen bestaat uit het fietsen met de hond, waarbij een afstand van 20 kilometer dient te worden aflegd. Voordat men aan het examen UV mag deelnemen, dient uw hond minimaal 16 maanden oud te zijn.

Contacteer ons