Zoeken naar workshop friesland 2 personen

workshop friesland 2 personen
Wijnproeverij aan het water Annage Skutsjesilen.
Onder begeleiding van 2 enthousiaste registervinologen word je in een korte workshop meegenomen in de wereld van wijnen. Niet op een gewichtige en elitaire manier, maar door er gezellig en eerlijk over te praten en te evalueren. Met je collegas, vrienden of familie een avond wijnproeven terwijl je er ondertussen ook nog wat van opsteekt, ook voor de gevorderde wijnkenner valt altijd wat te leren. Een bruisend en positieve wijnproeverij in Friesland op een geweldige locatie aan het water. Minimale deelname is een groep van 10 personen.
no cure no pay incasso
Home Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Kennis en vakmanschap deed ik op door diverse cursussen draaien met aardewerk, steengoed en porseleinklei in binnen en buitenland en cursussen handvormen en Raku. Mijn atelier is in een voormalige gevangenis in de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Filmpje over de koffiemok. Vriendinnen of moeder-dochter Workshop.
polijsten tanden
Bonbons/chocolade Puur ijs chocolade.
Groepen vanaf 8 t/m 20 personen. Indien u met een groep een workshop wilt volgen, kunt u in overleg met ons een datum reserveren. Voor meer informatie of het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met Ria van der Galiën.,
cursus financiele administratie
Workshops in Friesland Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Friesland. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Friesland. 9 april 2018. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Anneke Zuidema, by MoAi! Verrassende kinderworkshops by MoAi! Wil je ook zo'n' leuke spiegel of misschien een naamletter maken of een echt schaaltje van papier-maché, een lamp voor in je kamer, een. Mozaïeken, Schilderen, Creatief. 9 april 2018. Een schaal met een verhaal. Anneke Zuidema, by MoAi! Leuke creatieve cursussen en workshops by MoAi! De workshops worden gegeven in mijn atelier of op locatie. Tijdens deze workshop gaan we een door mij gemaakte schaal van pa.
winddoek
Workshops cursussen massage Friesland Harlingen.
2017: Donderdagavond: 19, 26 januari en 2 februari; 16, 23 februari en 2 maart. 16 en 23 maart 2017; zondag 5 maart 2017 stiltedag. Praktijk A-mar in Harlingen. werkmap en cd. Sommige zorgverzekeraars zoals De Friesland vergoeden deze cursus. geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. Voor info zie tabblad mindfulness. De laatste meditatie avond is op 26 oktober 2016. Daarna is er voor onbepaalde tijd een pauze ingelast. Workshop Voetreflex massage. Je leert de beginselen van de voetreflex-massages. 3 dagdelen van 25, uur min 4 en max 8 personen.
Creatieve workshops Friesland Glas Atelier.
Familiedag, Vrijgezellenfeest, Afscheid Collega. Creatieve workshops Friesland. De leukste workshops voor jou geselecteerd. Workshop glas beschilderen met 100 % glas. Op vlak glas verf je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een speciale vloeistof. Kies uit schitterende kleuren waaronder millennium oranje. En maak onweerstaanbare werkstukken die jarenlang de aandacht trekken. Fleurig en functioneel. Hier word je blij van. 8 Hele leuke bezigheid, ontspannend en heel gezellig. Gastvrij en goede uitleg en begeleiding! Voor herhaling vatbaar. Het is heel simpel om te doen Maar vooral heel leuk om te doen. De workshops zijn uitstekend geschikt voor een familiedagvrijgezellenfeest, kinderfeest, teambuilding of afscheid collega. Alle workshops duren 2 uur en kun je op ochtend, middag of avond volgen. Je hoeft niet allemaal hetzelfde te maken tijdens de workshop. Je kunt alleen komen maar ook met 25 personen.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
En onze percussie workshop partner door heel Nederland is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek.
Workshops in Friesland, groepsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje, kinderfeestje, individuele workshops.
Chocolade Workshop bonbons maken. Chocoladeworkshop voor 2 tot 8 personen in Easterein. Er worden bonbons gemaakt met verschillende soorten vulling en. Ibiza tas maken. Op zoek naar een creatief uitje en gek op rieten tassen in Ibiza stijl? Kom dan bij Urban Heart voor de workshop Ibiza tas. Workshops in Friesland.
Aanbod Leuk en leerzaam: Bezoekboerderij, Cursus / Workshop pagina 6 bijTeun.
Gelegen op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel, vindt u Expositietuin Mei Chu. Het chinese Mei" Chu" betekent mooie" bamboe. Van bijna 3 ha. land heeft Mei Chu iets bijzonders. Kaasboerderij de Stelp. Boerderijwinkel met streekproducten. Excursies over het bedrijf. Workshop zélf kaas maken. Excursies op afspraak max 60 personen.
Chocolade workshop Urban Heart.
Boek nu onze chocolade workshop op eigen locatie. Prijs: 2950, p.p. btw vanaf 6 personen. Locatie: Centrum Dokkum. Duur: 15, uur. Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking. Extra's' meer informatie. Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis.

Contacteer ons