Meer resultaten voor workshop friesland 2 personen

workshop friesland 2 personen
workshop friesland - Fotograaf Friesland Fotografie die je raakt!
Van zakelijke portretten tot grotere opdrachten, ik leg het graag voor jullie vast. Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers: LG, Aloysius Stichting, De Friesland Zorgverzekeraar, GHO, DutchChain, Hout met Historie and many more. Bekijk mijn portfolio op mijn zakelijke pagina en hopelijk zien we elkaar snel.
Workshops in Friesland Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Friesland. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Friesland. 16 januari 2019. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Anneke Zuidema, by MoAi! Verrassende kinderworkshops by MoAi! Wil je ook zo'n' leuke spiegel of misschien een naamletter maken of een echt schaaltje van papier-maché, een lamp voor in je kamer, een. Mozaïeken, Schilderen, Creatief. 16 januari 2019. Anneke Zuidema, by MoAi! Deze gezellige workshop is echt een lichtpuntje om naar uit te kijken!
Verpakkingsmateriaal
Kunstbende Friesland organiseert workshops in Heerenveen, Drachten en Leeuwarden.
Twee weken later, op zaterdag 15 december, is er op het Freeze Festival in Neushoorn een workshop concepting. Daarbij gaat het om het neerzetten van een eigen verhaal of imago. De laatste workshops zijn op zaterdag 9 februari bij poppodium Iduna en Schouwburg De Lawei in Drachten: theater en muziek. De workshops worden verzorgd door Juvat Westendorp acteur, Bokoesam rapper, Maison de Faux modelabel en Lieve Bertha kleinkunst, muziek, film en vele anderen. Aanmelden kan via kunstbende.nl/agenda. Zondag 25 november, 13.00 17.00 uur: Ateliers Majeur in Heerenveen. Zaterdag 1 december, 12.30 17.00 uur: Stadsschouwburg De Harmonie, Fries Museum, Neushoorn, Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden. Zaterdag 15 december, 13.00 16.30 uur: Freeze Festival Neushoorn in Leeuwarden. Zaterdag 9 februari, 13.00 17.30 uur: Stadsschouwburg De Lawei, Iduna in Drachten. Naast de workshops gaat Kunstbende Friesland samen met 3voor12 Friesland een clubavond organiseren, waarvan de datum nog onbekend is. Op zondag 10 maart wordt met Friesland Pop een Sunday Session gehouden. Ook zal Kunstbende Friesland een bijzonder optreden verzorgen op het festival VERS, op zaterdag 2 februari bij Kunstencentrum Atrium en Poppodium Bolwerk in Sneek.
olifant weegt
Kookworkshop Friesland.
Vergaderen en workshop DISC. Uitje op maat. Teambuilding bij Het Drents kwartiertje. Teambuilding met DISC. Teambuilding samenwerken en communicatie. Teambuilding DISC activiteit naar keuze. Teambuilding Samen kokkerellen. Teambuilding outdoor activiteiten. Teambuilding Reclame spotje maken. Voor vragen bel gerust of kom een keer op de koffie! 06 51 06 61 41 of mail ons info@hetdrentskwartiertje.nl. Marije, Margriet, Jan Thomas. Wat wil je drinken? Ons uitje was zeer geslaagd! Complimenten voor de organisatie, ons uitje was zeer geslaagd! Bekijk meer ervaringen. Hilarisch groepsuitje met heel veel verschillende ingrediënten; Daf rijden, kokkerellen en gezellig samen eten. Daf rijden kokkerellen. Trek eropuit met de Dafjes. Onderweg doen jullie boodschappen bij een boerderijwinkel. Met de gekochte ingrediënten gaan jullie aan de slag in de kookstudio en kunnen jullie tot slot genieten van de zelfgemaakte gerechten. Tijdsduur: 7 uur. Kosten: 5900, p.p. 12 30 personen.
garantiebanen
Workshops Friesland diverse creatieve workshops. Facebook.
Ook als ouder kind workshop is handlettering erg leuk! Onze workshops Friesland zijn erg geschikt voor personeelsuitjes. Personeelsfeestjes zijn al mogelijk van af 6 personen. Een maximaal aantal deelnemers is er niet en wij werken samen met verschillende andere dames die inspringen waar nodig.
Millers
Ulepanne Zeilschool voor volwassenen.
Plan je vakantie in Friesland. Een hele week op het water en al vanaf de eerste dag er helemaal uit. Doe nu voldoende zeilervaring op om in de zomer zelfstandig te zeilen! 29 mei 2 juni weekend 4d 2019. Dit is een van de meest populaire zeilweekends van het jaar. Niet voor niets. De grote groep maakt het extra gezellig en het is behoorlijk druk op het water. Tijdens dit weekend leer je pas goed hoe je je door drukke vaarten manoeuvreert. De groep bestaat uit 40 tot 50 personen.
Creatieve workshops in Friesland 1001creatieveworkshops.nl.
2 tot 750 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België. Dit is een uitje waarbij je het nuttige met het aangename verenigt, zonder dat je dat doorhebt. Met deze workshop verfsmijten vermaak je je prima, terwijl je ook nog eens al je stress kwijtraakt.
Zeilcentrum de Friese Meren, Sneek, Friesland.
Een Fox huren in Sneek, centraal gelegen in Friesland, met openbaar of eigen vervoer. Groepsaccommodatie in Friesland huren voor 2 tot 140 personen. Accommodatie aan het water voor bijvoorbeeld groepsuitjes, zeilevenementen, schoolkampen. Boot met kamer huren. Weekend Polyvalk 2 Personen.
Kruidenwandeling en proeverij in het Drents-Friese Wold.
Tijdens deze wandeling verteld de boswachter je alles wat je moet weten. Na een korte inleiding en een kop koffie start de wandeling en deelt de boswachter al zijn kennis over de diverse planten en bomen. Veel kruiden zijn eetbaar en bevatten zelfs stoffen die goed zijn voor de gezondheid.
Workshops in Friesland, groepsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje, kinderfeestje, individuele workshops.
Chocolade Workshop bonbons maken. Chocoladeworkshop voor 2 tot 8 personen. De tijdsduur is ongeveer 2 1/2 uur incl. Koffie/thee met wat lekkers. Workshop Dikke Dames schilderen. De Blije Papegaai organiseert ook creatieve workshops voor volwassenen. Op het workshopprogramma staat onder anderen de. Workshops in Friesland.
Friesland Monsterevents.
Getoond 150 van 113 vorige 1 2 3 Volgende. Een zeer leuke dag met leuke activiteiten. Alle groepen waren continu bezig en de enthousiaste begeleiders waren top. Hele leuke middag voor de teamspirit. We hebben een super avond gehad! Bedankt voor het organiseren van dit uitje. De vragen en opdrachten waren erg leuk om te doen. Leuke andere insteek om elkaar beter te leren kennen als collegas op een informele manier en met genoeg humor! Deze activiteit had genoeg afwisseling. het was echt een succes! Zeer gedreven begeleider, veel kennis en leuk om iets anders te doen dan het geijkte. Geschikt team event voor bedrijfsuitjes of Het was erg centraal dus makkelijk te bereiken. De quizvragen waren erg leuk. Friesland heet u welkom voor uw uitje.

Contacteer ons