Meer resultaten voor collie hond

collie hond
Hondenopvang Border Collie hondenoppas en hondenpension.
Hondenopvang Border Collie Laat uw hond genieten van een 5-sterren Thuis-van-Huis vakantie. Een Border Collie hondenpension ziet u als baasje eigenlijk helemaal niet zitten. U bent op zoek naar een opvang waarbij er voldoende aandacht is voor uw hond. U wil graag dat uw hond in de watten gelegd wordt.
no cure no pay incasso
Border Collie Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Teefjes zijn gewoonlijk kleiner en lichter. Ze zien eruit als een lichtgewicht versie van de Australische Herder, maar in plaats van de bobtaileigenschappen van de Aussie, hebben Border Collies een pluimstaart die reikt tot aan de hakken. De kop lijkt op die van een Collie en het lijf is een beetje langer dan de hond hoog is.
zeiltocht ijsselmeer
Schotse Collie.
De Collie moet dus vanaf pup leren om stil te blijven liggen of staan zodat men goed overal bij kan en dat de hond weet wat er van hem verlangd wordt. Het kan echter wel 4 maanden maximaal duren voor dat de Collie optimaal in vachtconditie is en zo eventueel weer aan een tentoonstelling kan meedoen.
Kartonnen dozen
Schotse Collie Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ik heb nu op dit moment nog geen andere hond omdat het me nog steeds zeer doet dat hij er niet meer is, maar als er weer een andere hond komt dan zeker weer een schotse collie! geplaatst op 23 april 2013 1328.:
slaapzak hema
Border Collie Forever Clever.
Een Border Collie die aan zijn behoefte tegemoet wordt gekomen, is een hond die ook in huis, in het gezin en in het algemeen, uitstekend functioneert. Voor een doorsnee huishond, van het type dat alleen zondags mee mag naar het bos is de Border Collie niet geschikt.
De border collie.
Om te kunnen herstellen, zowel lichamelijk als geestelijk, heeft deze hond ook voldoende rust nodig. De border collie is een lichamelijk sterke hond en heeft een atletische bouw. Er is een grote verscheidenheid in vachtkleur: o.a. zwart-wit, driekleur en blue en redmerle; daarbij mag wit nooit overheersen.
licg.nl Border Collie.
Verdiep u voor u een Border Collie aanschaft in de manier waarop honden leren, zodat uw hond u niet te slim af is! Bij het fokken mag nooit een blue merle hond met een andere blue merle hond gekruist worden; de nakomelingen kunnen dan namelijk blind, doof of steriel zijn.
NBCC Nederlandse Bearded Collie Club.
Een Bearded Collie heeft een dubbele vacht die bestaat uit een een sluitende lange vacht met een zachte dichte wollige ondervacht en heeft meer vachtverzorging nodig dan een kortharige hond. De vacht dient minimaal één keer per week geborsteld te worden.
Border Collie Club Nederland.
vermeld je naam vermeld de naam van de honden zoals je die op de startlijst wilt hebben vermeld per hond in welke klasse je startgerechtigd bent vermeld je lidmaatschapsnummer. 10 euro per hond over te maken naar rekeningnummer NL18 INGB 0005151657 t.n.v. BCCN te Aalten: vermeld Startfee! vermeld de naam van degene die op de startlijst komt vermeld de naam van de honden vermeld je clublidmaatschapsnummer. Zodra je mail en betaling bij ons binnen zijn wordt je opgenomen in de groepsindelingen van de promotie en/of kwalificatieklasse. Ons streven is om deze voor 25 augustus online te zetten. Notulen ALV 22-06-2017. De Notulen ALV 22-06-2017 zijn beschikbaar. Uw hulp gevraagd: Epilepsie onderzoek bij de Border Collie.
Bearded Collie.
De opvoeding dient op zachthandige wijze plaats te vinden. Aan zijn leervermogen zal het zeker niet liggen, want dit is bij de Bearded Collie groot genoeg. Deze hond heeft de neiging om te manipuleren door te blaffen, geef de hond hier nooit succes mee.

Contacteer ons