Op zoek naar duitse herder karakter?

duitse herder karakter
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
draadloze koptelefoon
Bloedlijnen Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Rummel vat het kort samen in de uitspraak: Een op het einde zeer goed geconsolideerde groep voor wat betreft bouw en karakter. Via Hettel Uckermark komt men uiteindelijk uit bij, enerzijds, Lido vom Friedlichenheim, Erich vom Grafenwerth, en, anderzijds, bij Alf vom Nordfelsen, Nico vom Haus Beck, Mutz von der Pelztierfarm. Commentaar op bloedlijn II van Asselt.: Hettel Uckermark kreeg in doorslaggevende mate het vermogen om tot in onze tegenwoordige tijd honden te brengen met een steile voorhand en grote honden. De schuld schijnt te liggen bij Hettels vader, Roland von Starkenburg, Sieger 1906/1907, die door sterke inteelt op Hektor von Schwaben 23: en Lucie von Starkenburg 22: ontstond. Maar Hettel Uckermark bracht ons ook, en goed verankerd via de de Mutz von der Pelztierfarm-tak, honden van bijna het ideale type en dit bleek een pijler van de hedendaagse Duitse Herdershondenfokkerij.
persoonlijke omschrijving datingsite
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
In de vorige eeuw was de Duitse herder zo populair, dat het ras in karakter en gezondheid achteruit ging door het onzorgvuldig fokken. Maar door de strenge eisen van de rasvereniging, wat betreft karakter, uiterlijk en gezondheid, heeft dit hondenras weer een goed niveau bereikt. Duitse Herder verzorging.
wijnen someren
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 26 december 2018 1410: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379.
rekfolie
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest I-L. I-nest oudduitse herder pups.
De zaak tegen de Duitse herder fokker Recht voor de Rashond.
De vader van een van de eisers had overigens een Duitse herder die van de aangeklaagde fokker afkomstig was en deze Duitse herder was gezond. In februari 2011 werd bij beide honden HD geconstateerd. Een van de twee honden werd in juli 2012 geopereerd waarbij een kunstheup werd geplaatst. Na de operatie ontstonden er complicaties. Eisers vorderen bij dagvaarding een schadevergoeding van bijna 49.000. De stelling van eisers was dat beide honden niet voldoen aan de eigenschappen die zij redelijkerwijs op grond van de koopovereenkomsten mochten verwachten non-conformiteit en dat er sprake is van toerekenbare tekortkoming van de fokker in de nakoming van zijn verplichtingen uit de koopovereenkomsten, in het bijzonder bestaande uit niet-nakoming van een op hem rustende zorgplicht. Daarnaast is er sprake van een oneerlijke handelspraktijk, omdat de fokker niet duidelijk gewaarschuwd heeft voor de mogelijkheid van erfelijke aandoeningen. In de beoordeling ging de rechtbank uitvoerig in op de tussen partijen overeengekomen koopovereenkomst. Allereerst werd door de rechtbank stil gestaan bij het karakter van de koopovereenkomst; is er sprake van een consumentenkoop artikel 75: lid 1 BW ja of nee?
Rasbeschrijving: De Oud Duitse Herder.
Week 8 sub pag. Ras: Oud Duitse Herder. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast. De schofthoogte voor de reu is 60 cm tot 65 cm, voor een teefje 55 cm tot 60cm. De lengte van de romp dient de hoogte met zon 10-17% te overtreffen. De Oud-Duitse herdershond moet van nature evenwichtig, stabiel, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zachtaardig. Maar ook opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Door het alerte en opmerkzame karakter goed trainbaar voor geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Zeer mooie Duitse herder pups met rechte rug. Fido de vader en Kriti de moeder, te zien op de laatste foto, hebben 9 juni 2018 negen puppy's' op de wereld gezet. De andere foto's' zijn pups van ons vorige nestje. Wij wilden graag kleintjes met deze honden omdat ze ten eerste een ontzettend goed karakter hebb.
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
Honden met een zwak karakter, bijtende en angstige honden. Honden met nagewezen heupdysplasie. Monorchide een teelbaal en cryptochidegeen teelballen reuen en reuen met duidelijk ongelijke of slecht ontwikkelde teelballen. Honden met misvormde oren of staart. Honden met verminkingen en misvormingen. Honden met gebitsafwijkingen en ontbreken van.: 1 maal premolar 3 en een verdere kies/tand of hoektand. 1 maal premolar 4, of 1 molar 1 of 1 molar 2, of in totaal 3 tanden/kiezen. of meer tanden/kiezen. Honden met kaakafwijkingen.: Afwijking van de gewenste schofthoogte van meer dan 1 cm naar boven of beneden. Een witte vachtkleur ook indien ogen en nagels donker zijn. De oudduitse herdershond. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden.
NODHV.
De NODHV, is de oudste Oud Duitse Herder Vereniging van Nederland. Op 19 mei 2013 hebben wij ons inmiddels 15-jarig bestaan met trots feestelijk gevierd. Wij zijn een kleinschalige vereniging, waar kwaliteit gaat boven kwantiteit, en waar gezelligheid voorop staat.

Contacteer ons