Zoeken naar duitse herder karakter

duitse herder karakter
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Huishond, algemene werkhond, dat wil zeggen geleidehond, waakhond, verdedigingshond, diensthond en werkhond. De Duitse Herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd.
coolblue was droogcombinatie
Duitser Herdershond.
Een paar voorbeelden; extreme focus op het selecteren van honden die voldoen aan de rasstandaard waardoor het karakter ondergeschikt werd, sterke scheiding tussen zeer scherpe, nerveuze werkhonden en showhonden, werkhonden die in onbekwame gezinssituaties, terechtkwamen, een bovennatuurlijke tv-hond Commissaris Rex etc. Gelukkig zijn er verenigingen die het respect voor de gezondheid van de oorspronkelijke Duitse Herder hebben teruggevonden en zetten zich er hard voor in om deze alleskunner weer de hond te laten zijn waar hij ooit voor is bedoeld.
google
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Home Duitse Herder Producten. De Duitse Herder komt voor in een Stokharige en een Langstokharige variant. Hij heeft wel wat weg van een wolf en staat bekend om zijn zelfverzekerde, goedaardige karakter. Hij werkt graag voor zijn baas en is multifunctioneel inzetbaar.
worteldoek
Duitse herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ook zal een goede fokker kijken naar wat jullie met deze hond willen gaan doen en daar het karakter op uitzoeken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat deze fokkers bij de standaard Duitse herder lastig te vinden zijn. Daarom zou ik je eerder een langhaar aanraden.
Vind duitse herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Met stamboom uit keurfok. Hele fijne hond die al behoorlijk gesocialiseerd is en een heel goed karakter heeft. Beide ouders zijn hd en ed vrij. Indien u interesse heeft mag u even. Duitse Herder pups. Duitse herder pups, wij hebben een mooi nestje duitse herder pups.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Dit maakt een herder veelal minder geschikt als huishond. Duitse herdershonden komt oorspronkelijk uit Duitsland. Ze worden voor vele taken getraind en zijn ook geschikt als gezinshond. De Duitse herdershond is middelgroot. De gemiddelde schofthoogte van een reu ligt tussen de 60 en 65cm. De gemiddelde schofthoogte van een teef ligt tussen 55 en 60cm. Ze hebben een krachtig en goed gespierde bouw. Verder overtreft de romp-lente de maat van de schofthoogte met ongeveer 10-17%. Het karakter van een Duitse herdershond is evenwichtig.
Duitse Herdershond Langstokhaar.
De rasvereniging; Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden is bezig met de gezondheid van de Duitse herdershond, langstokhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en Elleboogdysplasie.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder pups reutje ouders HD en ED vrij. Leuke sociale duitse herder pup reutje ouders zijn hd en ed vrij en hebben een goed karakter. De pup is sociaal en heeft een leuk karakter, hij is opgegroeid met kinderen, andere honden en kippen.
Duitse Herdershond zeer populair hondenras Dierennieuws.nl.
De Duitse Herdershond ook wel Duitse Herdershond, German Shepherd of Elzasser wolfshond/Alsatian Wolf Dog genoemd behoort tot de top 10 van meest populaire hondenrassen in Nederland en België en is waarschijnlijk een van s werelds meest erkende hondenrassen. Niet alleen als gezelschapsdier is de Duitse Herder uitermate populair, ook voor andere toepassingen is dit ras veelgebruikt: van acteur in films tot reddings en hulphond tot speurhond en drugshond, Duitse Herders worden ervoor gebruikt. Het karakter van de Duitse Herdershond laat zich het best omschrijven als afstandelijk, maar meestal niet agressief.
De Duitse Herder Doggo.nl.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.

Contacteer ons