Resultaten voor herdershond rassen

herdershond rassen
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
quality score adwords
De Duitse Herder Doggo.nl.
De vachtverzorging van de Duitse Herdershond is niet moeilijk. Met een stevige borstel en een zogenoemd herdersharkje kom je een heel eind. Het is wel zaak dat het regelmatig gebeurt, want de Duitse Herder kan stevig verharen, zeker als hij in huis gehouden wordt.
interne communicatie onderzoek
Huisdierengids hond/Rassen Wikibooks.
12 Niet erkende rassen. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers bewerken. Australian kelpie of Kelpie. Australian shepherd of Australische herder. Berghond van de Maremmen en Abruzzen of Maremma. Ca de bestiar of Majorcaanse herder. Cão da Serra de Aires of Portugese herder. Gos d'Atura' of Catalaanse herder. Hrvatski ovar of Kroatische herder. Old English sheepdog of Bobtail. Polski owczarek nizinny of Poolse laaglandherder. Polski owczarek podhalanski of Tatrahond. anders dan wit. à face rase. à poil long. Schotse herdershond korthaar.
thuisnetwerk
Duitse Herdershond zeer populair hondenras Dierennieuws.nl.
Dit kan problemen met gewrichten veroorzaken, iets waar Duitse Herders gevoeliger voor zijn dan de meeste andere rassen. Afmetingen en levensverwachting. De Duitse Herder is een middelgroot hondenras dat behoort tot de herdershonden. Een volwassen Duitse Herder wordt ongeveer tussen de 60 en 65 centimeter hoog schofthoogte. Een volgroeid teefje is met een schofthoogte tussen de 55 en 60 cm iets kleiner. Het gewicht van een volwassen reutje ligt ongeveer tussen de 30 en 40 kilo, een gemiddeld teefje is met een gewicht tussen de 22 en 32 kilo wat lichter. Een Duitse Herder wordt zon 9 tot 13 jaar oud. Duitse Herders met kinderen en andere dieren. Duitse herders gaan goed samen met kinderen en zijn daarom uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen. Daarnaast kunnen ze goed overweg met andere honden. Andere benamingen ras. Duitse Herdershond, German Shepherd, Elzasser wolfshond / Alsatian Wolf Dog.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Ze zijn gevoelig voor stemmingen en wat terughoudend, en hebben daarom een goed begeleide socialisatie nodig om uit te groeien tot een stabiele hond. De Zwitserse Witte Herdershond past het beste bij een kalme, zelfverzekerde en sportieve eigenaar die ervaring heeft met honden en zijn hond consequent maar vriendelijk opvoedt.
Karpatische Herdershond Roemeense rasbeschrijving.
niet door de FCI erkende rassen. Karpatische Herdershond Roemeense. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. De Karpatische Herdershond of Carpatin is afkomstig uit Roemenië, waar hij gebruikt wordt voor het bewaken en beschermen van de schapenkuddes tegen dieren zoals wolven, beren, wilde honden en andere gevaren.
Top 10 zieke hondenrassen Rashondenwijzer.
De Duitse Herdershond heeft een zeer grote kans op heupdysplasie en op slijtage van ruggenwervels spondylose. De Engelse Bulldog heeft zwaar te lijden onder zijn onnatuurlijke raskenmerken. In de natuur zouden deze honden binnen de kortste keren het loodje leggen. Zij zijn snel kortademig, bewegen zich moeilijk voort en velen zijn zelfs niet in staat om zich op een natuurlijke manier voort te planten. Hier moeten vaak kunstmatige inseminaties en keizersneden aan te pas komen dystocia. De bevalling bij een Pekingeesje levert vaak problemen op en het is daarom niet aan te raden om als leek met dit ras te fokken. De stompe snoet veroorzaakt, net als bij andere kortsnuitige rassen, ernstige ademhalingsproblemen ten gevolge van het brachycefaal obstructief syndroom.
Hondenrassen Herdershonden Hondencentrum.
Poolse laaglandherder Polski owczarek nizinny. Schotse herdershond Collie. Welsh corgi Cardigan. Welsh corgi Pembroke. Zwitserse witte herder. terug naar Herdershonden en veedrijvers. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Duitser Herdershond.
Wat begon als een harde, werkwillende diensthond groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een type hond die werd ingezet als: politiehond, speur en reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, waakhond, oorlogshond, herdershond en natuurlijk als sportieve gezinshond. Op alle gebieden blinkt deze harde, sportieve, baasgerichte, intelligente en werklustige uit. Letterlijk zelfs, er zijn maar weinig rassen te vinden met zoveel lichamelijke en gedragsafwijkingen.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
De molosser kwam met de Romei. Molosser De boxer behoort tot de dogachtigen. De boxer is verwant met de vele rassen die zich ontwikkelden uit de Molossian Hound, een oud-griekse waak, vecht en herdershond. Van Griekenland naar Rome en zo verder in Europa.

Contacteer ons