Zoeken naar workshop schapendrijven

workshop schapendrijven
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Onze workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen schapen drijven en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge maar ook door andere top handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over buitengewoon niveau.
colloidaal zilver
Sportieve uitjes Golfbaan Landgoed Welderen.
Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kunt u deze workshop schapendrijven volgen in combinatie met het Supagolf arrangement! Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna u een korte workshop schapendrijven zult volgen én gezellig gaat Supagolfen.
vouwgordijnen
Schapendrijven met border collie trainen Met Border collies.
SCHAPENDRIJVEN MET BORDER COLLIES. Wij geven trainingen aan beginnende en gevorderde handlers en honden! Wij laten zien en leggen uit hoe schapendrijven met border collies in zijn werk gaat! Tijdens de Teambuildingen is de samenwerking in uw Team zeer belangrijk om de opdrachten te doen slagen!
harolds
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Tijdens de workshop kunt u voelen hoe het is om sturing te geven aan een kudde. Teambuilding, leiderschap, communicatie, samenwerken maar uiteraard ook plezier en passie, zijn vaste ingrediënten bij deze workshop. U krijgt begeleiding van een professional. Te reserveren vanaf 30 personen. Reserveer nu de workshop Schapen drijven bij Landgoed de Biestheuvel!
bedrukte Poloshirts
buiten activiteiten nederland Groepsverblijf Zuid Limburg.
Woodcarving: maak een reuze totempaal. workshop ijzersmeden als het heet is. Een hangy" stoom koken onder de grond Een bezoek aan de inspiratieboomgaard. Kinderfeest met minitrekkerrijden, pizza bakken, boogschieten, boerengolf, GPS speurtocht en meer. Teambuilding als spelactiviteit, schapendrijven, in bedrijf en uit bedrijf, Een samen met u samengesteld speciaal programma, soms als onderdeel van coaching of natuuronderhoud als teambuildingsdag.
tweedehands witgoed
Papendal Events: Schapendrijven met Border Collies.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies.
van leeuwen verhuizingen ankeveen
Schapendrijven workshop in Utrecht Swijnenburg. Schapendrijven workshop in Utrecht Swijnenburg. check-zwart. email-menu. email. logo-bentinck-wit. logo-bentinck-zwart. buitenplaats-sparrendaal-footer.
Schapendrijven demonstratie of workshop. Laat u imponeren tijdens de demonstratie, of neem zelf de leiding tijdens de workshop op de Utrechtse Heuvelrug. De demonstratie schapendrijven geeft een goed beeld wat de samenwerking is tussen Border Collie en mens en hoe zij er samen voor kunnen zorgen dat de schapen die kant op gaan die zij graag willen.
camperverhuur venlo
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies.
Schapendrijven Event Center Beekse Bergen.
Wil je graag tot een ander inzicht komen dan denken we graag met u mee. Geef ons aan wat voor jouw organisatie van belang is, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Workshop schapendrijven duurt 15, uur. Alle informatie tarieven in één bundel.
kloosterhotel ZIN workshop schapendrijven.
Wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collegas in de buitenlucht? Ga dan onder goede begeleiding schapendrijven met Border Colies! De training van deze bijzonder intelligente hond de Border Colllie voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken; heerlijk in de buitenlucht met honden en schapen in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald.

Contacteer ons