Zoeken naar workshop schapendrijven

workshop schapendrijven
Workshops Schaapskooi Ottoland.
Afhankelijk van uw wensen en ervaring kunnen we een workshop op maat samenstellen. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Verder kunnen wij u een workshop schapendrijven aanbieden op afspraak, zie voor meer informatie onze pagina teambuilding.
draadloze oortjes
Papendal Events: Schapendrijven met Border Collies.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies.
leuke dating app
Schapendrijven Event Center Beekse Bergen.
Wil je graag tot een ander inzicht komen dan denken we graag met u mee. Geef ons aan wat voor jouw organisatie van belang is, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Workshop schapendrijven duurt 15, uur. Alle informatie tarieven in één bundel.
eigen shirt bedrukken
kloosterhotel ZIN workshop schapendrijven.
Wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collegas in de buitenlucht? Ga dan onder goede begeleiding schapendrijven met Border Colies! De training van deze bijzonder intelligente hond de Border Colllie voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken; heerlijk in de buitenlucht met honden en schapen in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald.
rekfolie
Schapendrijven. Workshop schapendrijven op iedere locatie BuitenBusiness.nl.
Deze workshop schapendrijven is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken. Workshop schapendrijven voor bedrijven. Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van de interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken.
Outdoor activiteiten voor meetings of bedrijfsuitjes.
De workshop bestaat uit 3 onderdelen: een demonstratie, werken met schapen en het grote finale spel. Schapendrijven moet u beleven! Na het werken op het veld met de schapen en Border Collie beschikt u over nieuwe inzichten en heeft u nieuwe energie.
Workshop schapen drijven bij farmsurvival in West-Friesland Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
Vanaf 10 personen. OOK leuk: Een Combi-uitje: Survival en Schapendrijven. Loeiend leuke Farmsurvival met blèrende en blatende afwisseling! Tevens zeer geschikt voor een optimale teambuilding, want uw team-spel wordt afgewisseld met een demonstratie en workshop waarbij communicatie de allerbelangrijkste factor is!
Workshop schapendrijven Ontspannende workshops bij GH Events.
De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge.
Workshop schapendrijven op locatie.
Workshop schapendrijven op locatie. Een unieke ervaring tussen de schapen en border collies op een door u gekozen locatie door heel Nederland. Met onze Scottish Blackfaces en border collies bieden we een workshop/teambuilding schapendrijven aan om nooit meer te vergeten.
buiten activiteiten nederland Groepsverblijf Zuid Limburg.
Woodcarving: maak een reuze totempaal. workshop ijzersmeden als het heet is. Een hangy" stoom koken onder de grond Een bezoek aan de inspiratieboomgaard. Kinderfeest met minitrekkerrijden, pizza bakken, boogschieten, boerengolf, GPS speurtocht en meer. Teambuilding als spelactiviteit, schapendrijven, in bedrijf en uit bedrijf, Een samen met u samengesteld speciaal programma, soms als onderdeel van coaching of natuuronderhoud als teambuildingsdag.

Contacteer ons