Meer resultaten voor workshop schapendrijven

workshop schapendrijven
Workshop schapendrijven, ontzettend leuk als groepsuitje!
We op 25 september een afdelingsuitje gehad. We hebben op een funrider gereden waarbij we tussentijds een workshop schapendrijven hebben gedaan. Als afsluiting hadden we een barbecue. Alles is heel goed verlopen en we hebben een superleuke middag en avond gehad.
google adwords account
Schapendrijven. Workshop schapendrijven op iedere locatie BuitenBusiness.nl.
Deze workshop schapendrijven is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken. Workshop schapendrijven voor bedrijven. Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van de interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken.
oranje casino
Workshop schapendrijven met border collies.
Workshop schapendrijven met border collies. Schapendrijven met border collies is een activiteit waar teamwork, lekker buiten zijn, dieren, communicatie en vooral heel veel plezier centraal staan. Na deze workshop schapen drijven ga je gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.
worteldoek
Schapendrijven doe je met elkaar en wel bij Boerderij de Boerinn.
Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Schapendrijven is bij uitstek een teambuildingactiviteit om in te zoomen op de communicatie en leiderschapsvaardigheden van de groep. De workshop schapendrijven wordt verzorgd door een ervaren lokale schapendrijver. Naast schapendrijven bevat deze workshop nog een uniek aspect.
De Heische Hoeve Workshop schapen drijven BBQ met streekproducten.
Uiteraard word je hierbij begeleid door de schaapherder die je gaandeweg uit zal leggen waarom de samenwerking tussen mensen en dieren van belang is en hoe je daar zelf invloed op kunt hebben. De workshop eindigt met een spel waarin je samen als team geblindoekt de schapen gaat drijven, de ultieme teambuilding!
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Tijdens de workshop kunt u voelen hoe het is om sturing te geven aan een kudde. Teambuilding, leiderschap, communicatie, samenwerken maar uiteraard ook plezier en passie, zijn vaste ingrediënten bij deze workshop. U krijgt begeleiding van een professional. Reserveer nu de workshop Schapen drijven bij Landgoed de Biestheuvel!
Teambuilding Schapendrijven. Workshop schapen drijven voor bedrijven BuitenBusiness.nl.
Teambuilding schapendrijven op iedere locatie. De workshop Teambuilding" Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten.
Workshop Schapendrijven.
Workshop ideeën Activiteit op locatie. Schapendrijven met border collies is een activiteit waar teamwork, lekker buiten zijn, dieren, communicatie en vooral heel veel plezier centraal staan. Na deze workshop schapen drijven ga je gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.
Workshop Schapendrijven Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Workshops / Workshop Schapendrijven. Workshop schapendrijven in Drenthe. Een workshop schapen drijven is een actieve en originele activiteit voor een bedrijfsuitje of teamdag. Tijdens de demonstratie schapendrijven zien jullie de wisselwerking tussen mens, hond en schaap. In harmonie ontstaat er een samenwerking tussen mens en dier!
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Onze workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen schapen drijven en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge maar ook door andere top handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over buitengewoon niveau.

Contacteer ons