Resultaten voor cursus schapendrijven

cursus schapendrijven
schapendrijven - 06 4047 7848.
Wat is er zo speciaal aan deze teamtraining? Deze teamtraining is in de zorg ontstaan, al meer dan 100 teams werden door Jan getraind, deelden hun enthousiasme en dachten hier en daar mee over hoe de training nog beter kan.
schapendrijven honden trainen Met Border collies.
Wij laten zien en leggen uit hoe het schapendrijven met border collies in zijn werk gaat. De teambuilding bestaat uit diverse onderdelen.De handler geeft een praktische korte inleiding en een demonstratie schapendrijven met een border collie. Schapen begrazing in landschapsbeheer.
nilfisk
Schapentraining schapenhoeve.
Door met deze franjes te wapperen houdt u de hond op afstand en kunt u hem de in de juiste richting duwen. Kijk wel uit dat de hond niet zijn interesse voor de schapen verliest uit angst voor de zak!
artiesten boeken
CURSUS SCHAPENDRIJVEN.
Wij willen de working Bordercollie zoveel mogelijk in stand houden en hem op zijnnatuurlijke gedrag aan te spreken. En dat is werken! Het zal u niet verbazen als ik zeg dat uw hond al wel weet hoe er schapen gedreven moet worden.
Communicatie cursus
Schapendrijven met Border Collies Papendal.
Of wil je een heerlijk ontspannen uitje met jouw collegas in de buitenlucht? Ga dan onder goede en vooral professionele begeleiding schapendrijven! De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep.
simkaart samsung s5
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Teambuilding schapendrijven is een uiterst leerzaam en uniek bedrijfsuitje. Workshop schapendrijven.nl zorgt voor een ultieme ervaring! Onze bordercollies, waar we ook de workshop honden spiegelen mee verzorgen, helpen jullie bij deze cursus schapendrijven. Ook is het mogelijk om een demonstratie schapendrijven bij ons te boeken.
t shirt bedrukken met eigen logo
Introductie Schapendrijven Trainingscentrum Border Collie Club Zwolle.
Michelle Broekhuizen heeft voor ons een IntroductieSchapendrijven samengesteld, een duidelijke uitleg over de beginselen van het schapendrijven, met als bijlage de BasisInBeeld klik op de blauwe velden om te openen. Nieuws en mededelingen. Old Dogs Trial 2018. 27th oktober 2017.
Schapendrijven Praktijkspeuren Hondensport NL.
Praktijkspeuren Hondensport NL Schapendrijven. Veel rassen zijn oorspronkelijk gefokt voor het werken met de schapen. Het werken met de schapen is op een gegeven moment uitgegroeid tot een sport waarin de kwaliteiten van de hond tot uiting komen in een parcours waarlangs de schapen gedreven worden.
Gehoorzaamheidstraining, schapendrijftraining workshops.
Onze passie voor het schapendrijven delen we tijdens de schapendrijftrainingen die gegeven worden op ma, di, woe, do en za. Ook geven we workshops/teambuilding schapendrijven om mensen de kans te geven kennis te maken met deze geweldige dieren. Meer informatie hierover vind je op de workshops-pagina.
Bordercollies en Schapendrijven Blije baas blije hond en vice versa.
Vervolgens gaan we vanaf les 2 deze basis beginselen toepassen in de training van uw hond. Een privéles duurt een half uur en wordt gegeven op de locatie aan de Jan Steenlaan te Zoetermeer. Schapendrijven en alles wat daarbij komt kijken.

Contacteer ons