Resultaten voor schapendrijven

schapendrijven
Sportieve uitjes Golfbaan Landgoed Welderen.
Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kunt u deze workshop schapendrijven volgen in combinatie met het Supagolf arrangement! Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna u een korte workshop schapendrijven zult volgen én gezellig gaat Supagolfen.
boomstamtafel eiken
Schapen drijven Opmeer Gewoon Anders.
Dan snel naar buiten waar we gaan kijken naar een indrukwekkende demonstratie schapen drijven met border collies. Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien. Geniet van de demonstratie maar let goed op want hierna ga je zelf aan het werk met de schapen!
kost
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Navigatiehulp: Home Workshop Schapen drijven. Workshop Schapen drijven. Alles onder één dak. Vergader en Feestzalen. Barbecue tot culinair diner. Teambuilding tijdens de workshop Schapen drijven. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte teambuilding-workshop voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje dan is schapen drijven wat voor u.
teamtraining
Bordercollies en Schapendrijven Blije baas blije hond en vice versa.
U krijgt ook uitleg over de basis beginselen van het schapendrijven. Vervolgens gaan we vanaf les 2 deze basis beginselen toepassen in de training van uw hond. Een privéles duurt een half uur en wordt gegeven op de locatie aan de Jan Steenlaan te Zoetermeer. Schapendrijven en alles wat daarbij komt kijken.
labradoodle puppy
Workshop schapendrijven, ontzettend leuk als groepsuitje!
Onder leiding van niemand minder dan Nederlands Kampioen Schapendrijven Mike van der Most kan het publiek genieten van het samenspel tussen hond, herder en schapen. Tijdens de demonstratie vertelt Van der Most op boeiende wijze wat het schapendrijven inhoudt en laat hij u de kneepjes van het vak zien.
Training, workshops teambuilding Schapendrijven Green.DNA.
Schapendrijven wordt door bedrijven ingezet om hun managers, afdelingen en medewerkers in beweging te krijgen, samen te laten werken een gezamenlijk doel te bereiken of om gewoon een geweldig evenement met elkaar in de buitenlucht te beleven. We vertellen je graag meer over onze trainingen, je bent welkom voor een persoonlijk gesprek.
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Onze workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen schapen drijven en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge maar ook door andere top handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over buitengewoon niveau.
Schapendrijven.
Snuffelen bij de Schapen. Bij ons kunt u met uw Border Collie terecht om kennis te maken met schapendrijven. De hond gaat gewoon los bij de schapen onder deskundige begeleiding van een ervaren handler en bijgestaan door een ervaren hond.
Home.
In april 2002 ben ik bij Hondenschool Jottem les gaan geven in Breitensport, samen met Ton van Wageningen. We vormden samen een goede team, want naast Breitensport gaven we ook samen les in schapendrijven. Ton heeft een aantal jaren met veel liefde les gegeven tot zijn overlijden.
Schapendrijven door samen te werken energiek bij Boerderij de Boerinn.
Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Ga samen met een ervaren trainer en handler aan de slag in deze workshop schapendrijven! Schapendrijven is bij uitstek een teambuildingsactiviteit om in te zoomen op de communicatie en leiderschapsvaardigheden van de groep.

Contacteer ons