Zoeken naar demonstratie schapendrijven

demonstratie schapendrijven
schapendrijven - 06 4047 7848.
Wat is er zo speciaal aan deze teamtraining? Deze teamtraining is in de zorg ontstaan, al meer dan 100 teams werden door Jan getraind, deelden hun enthousiasme en dachten hier en daar mee over hoe de training nog beter kan.
Demonstratie schapendrijven Border Collies herding cattle / sheepdogs YouTube.
demonstratie schapendrijven golfbaan Loenen Duration: 105. cynthia berendsen 8049, views. schapendrijven 26.04.2015 Duration: 035. BCwenumwiesel 252 views. Leren schapendrijven in Drenthe bij TynYrOnnen Duration: 029. JaapKremer 1839, views. Demonstratie schapen hoeden in Natuurkwartier Nieuwegein Duration: 359. Niek Wolters 2003, views.
elektrische
Een demonstratie schapendrijven maakt uw avond ng leuker!
Geniet van een onvergetelijke demonstratie! Onder leiding van professionele trainers krijgt u van dichtbij een kijkje in de keuken van de training van een Border Collie. Zijn drang en passie om schapen te drijven is een bijzonderheid op zich. Er worden diverse honden gepresenteerd: van pup tot professional. Bij de pups en de jonge honden kunt u duidelijk zien dat het schapendrijven in hun genen zit en dat ze puur werken vanuit instinct.
Stoelen
Demonstratie Schapendrijven Event Center Beekse Bergen.
Een demonstratie Schapendrijven met Border Collies duurt ongeveer 30 minuten. Desondanks kunnen wij de tijdsduur in overleg gemakkelijk aanpassen naar de beschikbare tijd in jouw programma. Een demonstratie kan in kleine, intieme sfeer plaatsvinden, maar past ook goed op grote evenementen.
katoenen tas
Workshop schapendrijven op locatie.
We gaan kijken naar een indrukwekkende demonstratie schapendrijven met border collies. Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien. Geniet van de demonstratie maar let goed op want hierna ga je zelf aan het werk met de schapen!
koelkast tafelmodel
Demonstratie schapendrijven YouTube.
schapendrijven in de praktijk movie Duration: 252. Sjoerd van der wal 583 views. WK schapendrijven van start gegaan in Noord-Holland Duration: 222. NU.nl 1773, views. Demonstratie schapendrijven Border Collies herding cattle / sheepdogs Duration: 1028. Hans Huis in t Veld 6497, views.
demonstratie schapendrijven golfbaan Loenen YouTube.
Demonstratie schapen drijven met de border collie bij de opening van het golftoernooi in Loenen. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Demonstratie schapendrijven Border Collies herding cattle / sheepdogs Duration: 1028.
Schapendrijven. Workshop schapendrijven op iedere locatie BuitenBusiness.nl.
Bekijk hier alle foto's, video's' en reviews van het schapendrijven! Een workshop schapendrijven is een bijzondere activiteit en bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen het bedrijf of op de afdeling te versterken. Na een intrigerende demonstratie van een authentieke schaapherder en zijn honden krijgen alle medewerkers zelf de mogelijkheid om diverse opdrachten met de schaapskudde uit te voeren.
Demonstratie schapendrijven Rhedense Schaapskudde.
het werk van de herder, het schapenras en de begrazing in het natuurgebied van het Nationaal Park Veluwezoom. Na de introductie wordt door de herder met een van de werkhonden Border Collies een demonstratie schapendrijven gegeven. Tijdens de demonstratie krijgt u uitleg over het schapendrijven met de honden.
Border Collie Events demonstraties.
De demonstratie schapendrijven geeft een goed beeld wat de samenwerking is tussen Border Collie en mens en hoe zij er samen voor kunnen zorgen dat de schapen die kant op gaan die zij graag willen. Tijdens de demonstratie Schapendrijven met Border Collies laten we u diverse honden zien van verschillende leeftijden en van verschillend trainingsniveau.

Contacteer ons