Resultaten voor picardische herder

picardische herder
Picardische herdershond Rassen Honden Hondenrassen.
De staart van deze honden is lang en aan het einde zit er een kleine slag in, de staart wordt naar beneden gedragen. De Picardische herdershond is een hond die goed kan waken, het zijn honden die goed met mensen samen kunnen en alles willen doen voor de baas.
macbook air
Picardische herdershond De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Een te harde aanpak heeft een negatieve uitwerking. De vachtverzorging van een Picardische herdershond is gemakkelijk. Maximaal een keer in de week een grove borstel door de vacht is voldoende. Heeft de picardische herdershond klitten, dan kunnen deze eruit geplukt of geknipt worden.
verpakkingsmateriaal plastic
picardische herder berger picard französischer hirtenhund.
IZK Der Inzuchtkoeffizient gibt die Wahrscheinlichkeit an, mit der zwei identische Gene, das heißt von demselben Vorfahren stammende allele, aufeinandertreffen. Berger de Picardie Berger Picard Picardische Herder Picardian Sheppard. Darwin Valle de los Volcanos. Und hier noch ein Paar Bilder von Djinn.:
vaatwasser
Picardische Herder informatie over de Picardische Herder Royal Canin.
Vroeger was hij herder, waak en verdedigingshond en dat leverde hem vaardigheden op waar hij ook als gezinshond gebruik van maakt. De Picardische Herder is trouw en aanhankelijk maar ook bereid het heft in eigen handen te nemen. Rasbeschrijving Picardische Herder.
worteldoek
de Picardische herdershond du Bois du Pêcheur.
Deze twee opvallende kenmerken van de Picardische herdershond onderscheiden hem van andere herdershonden, zoals de ruwharige Hollandse Herdershonden de Laekense Herdershond. Ook wordt de Picard wel eens aangezien voor een Bouvier, maar dit ras is in bouw totaal anders. Daarbij heeft de Bouvier hangoren en de Picardische Herdershond van nature staande oren.
Hondenrassen Picardische Herdershond.
Net als bijna alle andere door mensen gehouden dieren mogen ze tijdens de groei niet overbelast worden door te zware werkzaamheden. Picardische herdershond zijn sterk en dol op spelen. Een greep uit dezelfde rasgroep.: Bouvier des Flandres. Schotse Herdershond korthaar. Australian Cattle Dog. Schotse Herdershond langhaar. Old English Sheepdog. Klik hier voor alle 237 hondenrassen Toon andere rassen. Herkomst en inzet: De Epagneul breton of Bretoense Spaniël is een hondenras dat afkomstig is uit Frankrijk. Het is een jachthond die vooral wordt gebruik. Hollandse Herder Korthaar.
Van De Bovendijkse Hoeve Berger Picard.
Ontdek de Picardische Herder. Wie zijn wij? Onze eerste kennismaking met de Picardische herdershond was in 1994 Juno des Grandes Oreilles was onze eerste Picard reu. We hadden daarvoor reeds honden van diverse rassen gehad. Maar sinds we zelf een Picardische herdershond hebben is onze belangstelling voor honden in het algemeen en de Picardische herdershond in het bijzonder alleen maar ontzettend toegenomen.
Picardische Herdershond rasbeschrijving Doggy.net.
Pas aan het einde van de tweede wereldoorlog zijn de liefhebbers van het ras weer begonnen met de fok en is het aan hen te danken dat dit ras praktisch uit het niets weer ontstond. De Picardische Herdershond heeft veel beweging nodig en is nog steeds een echte werkhond.
Picardische Herdershond OMyDog.
Een mengeling van deze tinten, alsook een kleine witte borstvlek en witte teenpunten zijn toegestaan. Gezondheid: Picardische Herdershonden worden gemiddeld zo'n' 13 à 14 jaar oud. Zoek uw rashond. Zoek informatie over. Amerikaanse Cocker Spaniël. Amerikaanse Staffordshire Terriër. Anglo-Français de petit vénerie. Australische shepherd of Australische herder.
Kennel Van De Kloostertuin Picard.
KORT HISTORISCH OVERZICHT: De Picardische herder zijn oorsprong is heel oud. Uiteraard is het niet duidelijk of de Picardische Herder zijn oorsprong beperkt tot Picardië: het is mogelijk en zelfs waarschijnlijk dat het gebied een stuk groter is. Ruwharige herders en veedrijvers zijn typisch voor heel Noordwest-Europa.

Contacteer ons