Op zoek naar schapendrijven teambuilding?

schapendrijven teambuilding
Sheepdog Events Teambuilding door schapendrijven.
Niets is zo helder als de communicatie van dieren. SheepdogEvents: ontstaan uit liefde voor dieren én uit passie voor. de werkende Bordercollie. SheepdogEvents heeft arrangementen voor de particulieren en de zakelijke markt. Bent u op zoek naar een meerdaags of dagvullend programma?
werkvormen teambuilding
Training, workshops teambuilding Schapendrijven Green.DNA.
Samenwerken en vertrouwen. De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen.
kassa systeem
Schapen drijven Opmeer Gewoon Anders.
Op de Boerderij. Uit en Thuis. Schapen drijven met border collies. Teambuilding met de kudde. We gaan ontspannen van start met koffie of thee en wat lekkers op de hooizolder of bij lekker weer heerlijk op het terras met uitzicht op de dieren.
advertentie op google
Schapendrijven.
Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken. Bedenk wel: structurele veranderingen vergen ook een structurele aanpak. Het programma Teambuilding" Schapendrijven" is tevens bijzonder geschikt als inspirerend bedrijfsuitje, desgewenst in combinatie met één van onze andere workshops.
import
Teambuilding Assen Borger Drenthe.
Schapendrijven, longeren voltigeren, GPS survival of mensen redden. Tijdens het werken aan de activiteit wordt, door uzelf en de coach, uw gedrag in relatie gebracht met het door u eerder opgestelde persoonsprofiel: uw elementenvlieger. U gaat uzelf bijsturen en u zult merken dat u op uw eigen manier uw ontwikkeling richting geeft, geholpen door de afleiding. Zo coacht u uzelf! Na afloop worden uw ontwikkelingen naast uw elementenvlieger gelegd en ziet u uw persoonlijke weg. U wordt hierbij geholpen door de coach en uw collegas. Aan het eind van de teambuilding heeft iedereen inzicht in eigen en andermans kracht en ontwikkelrichting en die van het gehele team.
stretchfolie
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Barbecue tot culinair diner. Teambuilding tijdens de workshop Schapen drijven. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte teambuilding-workshop voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje dan is schapen drijven wat voor u. Tijdens deze workshops gaat u op een ongewone manier de handen uit de mouwen steken; even iets anders dan bowlen of uit eten.
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies.
Teambuilding Schapendrijven. Workshop schapen drijven voor bedrijven BuitenBusiness.nl.
Teambuilding schapendrijven op iedere locatie. De workshop Teambuilding" Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten.
Teambuilding activiteiten van 15 tot 150 p.p.
Daarnaast hebben we ook diverse andere landen en mogelijkheden. Kijk voor België op teambuilding in België in Antwerpen, Gent, Brussel etc of op Teambuilding in Deutschland voor informatie over teambuilding activiteiten door heel Duitsland. Tenslotte vind je het Verenigd Koninkrijk via Teambuilding UK.
Veel te doen bij Paradijsvogels Cottessen Vijlen, het bergdorpje van Nederland.
Teambuilding zoals schapen drijven, teambuildingsspellen maar eigenlijk alle activiteiten zijn verbindend. Inspiratie door dwalen in de inspiratieboomgaard, een vuurzuil maken, hangen tussen hemel en aarde in de hangmatten, inspiratie-dag en reflectie-dag onder begeleiding. We willen graag een plek voor groen-sharing zijn.

Contacteer ons