Meer resultaten voor teambuilding schapendrijven

teambuilding schapendrijven
Schapendrijven: een unieke teambuilding.
De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als teambuilding.
seo check
Teambuildings activiteiten.
Over SOS Events Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje een belevenis wordt die jij en je collega's' zich nog lang zullen herinneren! Je kunt bij ons terecht voor een uitje met je collega's, een break tijdens een lange vergadering, relatiedagen voor jouw beste klanten, speciale activiteiten gericht op teambuilding of voor een onvergetelijke familiedag.
miele
De Ruwenberg teambuilding activiteiten vlakbij Den Bosch Noord Brabant.
We helpen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boogschieten, varen op de Dommel, een cooking workshop en schermen. Mocht u uw zakelijke bijeenkomst aan willen vullen met een dergelijke activiteit, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen zakelijke evenement.
vouwgordijnen op maat
Schapendrijven door samen te werken energiek bij Boerderij de Boerinn.
Overnachten in de buurt. Activiteiten Buiten, Teambuilding. Samen met je team in de buitenlucht aan de slag met de kudde schapen, honden en een uniek extraatje. Prijs Per persoon. Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Ga samen met een ervaren trainer en handler aan de slag in deze workshop schapendrijven!
slotenmaker zeist
Activiteiten Locatie Turfkoel.
Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. Expeditie Robinson Team Survival: fun, inzicht en echte teambuilding! Teambuilding Schapen drijven Een unieke workshop schapen drijven, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt.
hoodie bedrukken hema
Ontdek je leiderschap stijl tijdens teambuilding schapen drijven.
Vervolgens gaan jullie naar het veld achter de locatie voor een workshop schapen drijven. Tijdens de demonstratie schapendrijven zien jullie de wisselwerking tussen mens, hond en schaap. In harmonie ontstaat er een samenwerking tussen mens en dier! Op ongedwongen en humoristische wijze worden jullie uitgedaagd samen de schapen een parcours te laten afleggen. Samenwerking en communicatie verbaal en non-verbaal! zijn hierbij van groot belang. Programma Teambuilding schapen drijven.
postnl verhuizen
Schapendrijven Nederzandt Events.
Zoeken naar: Zoeken. Schapendrijven Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken? Dan is het programma Teambuilding Schapendrijven een geschikte keuze.
haffkamp camperverhuur
Schapendrijven met Border Collies Papendal.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies. Je krijgt te zien hoe de honden getraind worden van pup tot volwassen tophond. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse honden van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Themas als communicatie, passie, ambitie, selectie en doorzetten passeren de revue. De training van deze bijzonder intelligente hond voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met schapen in plaats van binnen in een kantoor.
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Teambuilding schapendrijven is een uiterst leerzaam en uniek bedrijfsuitje. Workshop schapendrijven.nl zorgt voor een ultieme ervaring! Onze bordercollies, waar we ook de workshop honden spiegelen mee verzorgen, helpen jullie bij deze cursus schapendrijven. Ook is het mogelijk om een demonstratie schapendrijven bij ons te boeken.
Workshop schapendrijven met border collies. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. yo
Wat ga je doen. Schapendrijven met border collies is een activiteit waar teamwork, lekker buiten zijn, dieren, communicatie en vooral heel veel plezier centraal staan. Na deze workshop schapen drijven ga je gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor teamuitjes of teambuilding omdat samenwerken en communicatie een grote rol spelen.

Contacteer ons