Meer resultaten voor teambuilding schapendrijven

teambuilding schapendrijven
Schapen drijven.
Groepsuitjes Brabant Kookworkshop Tilburg Bedrijfsuitje Brabant Brabantse Groepsuitjes Vrijgezellendag Brabant Workshop kaas koe knuffelen workshop sieraden kleiduif schieten leuke familiedag solex rijden workshop brabant tandem brabant. personeelsuitje Brabant outdoor Brabant teambuilding brabant huifkar hilvarenbeek Kanoboerderij bezoek brouwerij bedrijfsuitje Breda Bedijfsuitje Eindhoven Biestheuvel Boerderijuitjes Wie is de mol Segway Clinic Bedrijfsuitje WKR.
teambuilding vragen
Schapendrijven.
Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken. Bedenk wel: structurele veranderingen vergen ook een structurele aanpak. Het programma Teambuilding" Schapendrijven" is tevens bijzonder geschikt als inspirerend bedrijfsuitje, desgewenst in combinatie met één van onze andere workshops.
oude gokkasten gratis spelen
teambuilding.
Velen zijn gefascineerd door de intelligente Border Collie die, gehoorzamend aan de fluitsignalen van de handler, de schapen voor zich uitdrijft. Chris geeft demonstraties, workshops en teambuilding voor bedrijven, eventueel gecombineerd met uw vergadering. Schapendrijven is dan een ontspannende meetingbreak.
code 95
Schapendrijven door samen te werken energiek bij Boerderij de Boerinn.
Overnachten in de buurt. Activiteiten Buiten, Teambuilding. Samen met je team in de buitenlucht aan de slag met de kudde schapen, honden en een uniek extraatje. Prijs Per persoon. Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Ga samen met een ervaren trainer en handler aan de slag in deze workshop schapendrijven!
zilveren kruis zorgverzekering contact
Schapendrijven: een unieke teambuilding.
De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als teambuilding.
webinar
Teambuilding Schapendrijven. Workshop schapen drijven voor bedrijven BuitenBusiness.nl.
Teambuilding schapendrijven op iedere locatie. De workshop Teambuilding" Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten.
Schapendrijven met Border Collies Papendal.
Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies. Je krijgt te zien hoe de honden getraind worden van pup tot volwassen tophond. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse honden van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Themas als communicatie, passie, ambitie, selectie en doorzetten passeren de revue. De training van deze bijzonder intelligente hond voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met schapen in plaats van binnen in een kantoor.
Teambuilding Biesbosch More-Itz.
In de winter kunnen sommige activiteiten niet door gaan, maar daarvoor in de plaats bieden wij schapendrijven, winter sloepentocht of een ander teambuilding uitje. We hebben vele, vele mogelijkheden voor uw team building activiteit. Dat hangt natuurlijk ook van uw bedrijf af.
Training, workshops teambuilding Schapendrijven Green.DNA.
Samenwerken en vertrouwen. De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen.
Papendal Events: Schapendrijven met Border Collies.
Bel ons op 026 48 34 537 Bewaarde activiteiten. Schapendrijven met Border Collies. Ga terug naar het overzicht. Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren, maar ook een manier om met meer plezier met elkaar samen te werken.

Contacteer ons