Zoeken naar briard hond

briard hond
Briard.
En de oren, die als de hond alert is, constant in beweging zijn. In Nederland is het couperen van de oren verboden. De ruim behaarde staart wordt laag gedragen, met een haak erin. Aan de achterpoten heeft de Briard dubbele wolfsklauwen.
koers bitcoin
Vind briard honden op Marktplaats.nl.
informatie over de briard / briardpup. Hallo wij zijn charl, karin daphne van coolwijk en zijn woonachtig in druten wij zijn de trotse eigenaars van onze briard bearded collie kennel faire" des amis" al vanaf 1986 zijn we actief met het geweldige ras de" briard" we bezoeken regelmatig div.
Cilinderslot
Pup en herplaatsers te koop Briard Startpunthonden.
Zwart geboren grijs Briard reutje bruin id bandje. Auberge des pattes noires Cynthia Fermont. Plaats: Vragender, Nederland. Geboren: 16 maart 2017. Met zijn aandoenlijk kopje een pupje waar iedereen gek op is. Hij is ook een echte mensen en kinder. VERWACHT: Zwarte en fauve Briardpupjes met FCI stamboom. du Rêve Lourd d'Été' Jacqueline Mansveld. Plaats: Sas van Gent, Nederland. Geboren: 3 juli 2017. Begin juli verwachten wij een nestje fauve en zwarte FCI stamboom Briardpups. Honden los in natuurgebied zwaar bestraft. Welnee, doe ons maar Google Dogview! Standpunt Moorlag PvdA: Fokverbod voor vechthonden. Zwaardere straf voor achterlaten hond in hete auto.
dummies
Rasinformatie Briard MaxLuna.
Met een goede opvoeding, maar dat geldt voor iedere hond, is de Briard een echte gezellige familiehond, waakzaam en graag bereid om met zijn baas te werken. De Briard is Intelligent, leergierig, rustig in huis en actief buiten, niet nerveus, kindvriendelijk, gevoelig, waakzaam en alert.
google adwords help
Briard Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Briard. De Briard is een herdershond en heeft een groot risico op de ernstige gewrichtsaandoening heupdysplasie. De aandoening manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties zijn kostbaar, ook omdat het een grote hond betreft.
Briard Honden rassen Honden.
De Briard is een rustige hond met een alert karakter. Van een harde aanpak wordt de Briard dwars en nerveus. Belangrijk is een consequente opvoeding zowel voor de Briard reu als voor de Briard teef vanaf de eerste minuut dat de pup in huis komt.
Briard Hondencentrum.
Dit wil niet zeggen dat de Briard geen goede en gezellige huisgenoot zou zijn, hij is zeer intelligent, waakzaam en oplettend. Door de Briard op een hondse manier te behandelen zal het vertrouwen tussen baas en hond zeer groot zijn.
Briard Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Vanwege hun uitstekende gehoor werd dit ras door het Franse leger vaak gebruikt om te zoeken naar gewonde soldaten. Vandaag de dag is de Briard is een gewaardeerd huisdier die graag zijn gezin beschermt. De Briard is een robuuste en wendbare middelgrote hond.
Opvoeding.
Dit is niet van toepassing op de briard. Van nature is de briard een gereserveerde hond. Wanneer de briard als pup niet voldoende met vreemden in aanraking komt, kan de gereserveerdheid gemakkelijk omslaan in angst. En een bange hond in het nauw, kan bijten.
Beschrijving van het ras.
Typerend oor de Briard is niet alleen zijn overvloedige fauve, zwarte of grijze vacht maar ook zijn fier gedragen krachtige hoofd, met de lange haren die de ogen als een sluier bedekken en deze hond zon rachtig aanzien geven. Zijn grote donkere ogen zijn van een oneindige zachtheid en intelligentie.

Contacteer ons