Op zoek naar briard hond?

briard hond
Briard Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De briard is een Frans hondenras dat waarschijnlijk is voortgekomen uit een kruising tussen barbet en beauceron. de Buffon noemde de hond in 1758 Chien de berger de Brie. In 1896 werd de briard als ras erkend.
vpn for free
Briard Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Leuk klein porseleinen vintagebeeldje van een Briard. breedte 75, cm x hoogte 7 cm Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een asdrager? Klik hier voor meer. 9, 95 Bestellen. Geen artikelen in winkelwagen. ARTIKELEN PER RAS. Amerikaanse Cocker Spaniel. Australian Cattle Dog. Basset Griffon Vendeen. Boomer zie: Shih Tzu. Bretonse Spaniel/Brittany Spaniel. Bull Terrier zie: Engelse Bull Terrier. Cavalier King Charles Spaniel. Chesapeake Bay Retriever. Dandie Dinmont Terrier. Duitse staande hond.
winkel
Briard Gelukkige Honden.
Begin 19e eeuw werd dit ras in de lectuur besproken als een halflangharige, donkergekleurde veehoeder. Deze hond was uitstekend geschikt voor zelfstandig werk in de Franse bergen en op uitgestrekte weiden. Maar bij het vervullen van deze taak werd de Briard vaak bijgestaan door een andere grote hond, voor het wegjagen van grote roofdieren.
SEO bureau
Briard worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
De Briard is een zeer oud ras dat waarschijnlijk al in de 14de eeuw gefokt werd. Het is een van de vier Franse Herdershonden. In 1371 zou een edelman, Aubry de Montdidier, een dergelijke hond hebben gehad die de moordenaar van zijn baas opspoorde.
adwords keyword
Briard informatie over de Briard Royal Canin.
Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. ROYAL CANIN heeft voor iedere kat en hond hondenvoer en kattenvoer op maat. Ontdek welke voeding het beste bij jouw Briard past. NAAR DE VOEDINGSWIJZER.
wc
Briard Honden rassen Honden.
De Briard fungeert als familiehond. De Briard is een rustige hond met een alert karakter. Van een harde aanpak wordt de Briard dwars en nerveus. Belangrijk is een consequente opvoeding zowel voor de Briard reu als voor de Briard teef vanaf de eerste minuut dat de pup in huis komt.
Beschrijving Nederlandsche Briard Club.
Als men gebruik maakt van de speelzin van de Briard en als men de hond goed aanvoelt, dan krijgt men een goed contact met de hond. Een goede mogelijkheid om de hond duidelijk te maken dat u de baas bent is steeds zelf het initiatief te nemen.
Even voorstellen.
hij is een zoon van Djinn ook met hem gaan we regelmatig naar shows. De briard is een Frans hondenras dat waar schijnlijk is voort gekomen uit een kruising tussen barbet en beaceron. de Buffon noemde de hond in 1758 Chien de berger de Brie.
vachtverzorging bij de briard.
Een langharige hond zoals de briard zult u een handje moeten helpen met het wisselen van zijn vacht door hem te borstelen en te kammen. Omdat het ruien ook jeuk veroorzaakt, zal de hond zich gaan krabben, dus zult u extra bedacht moeten zijn op het onstaan van klitten.
Rasinformatie Briard MaxLuna.
De Briard heeft een langharige vacht in alle uniforme kleuren, tweekleurig, kastanjebruin. De Briard is atlethisch en harmonisch van bouw, waardoor hij gemakkelijk kan bewegen en dat graag doet door wandelingen of lopen naast de fiets. De Briard is een sobere hond en heeft niet veel voedsel nodig.

Contacteer ons