Meer resultaten voor engelse labrador

engelse labrador
Upperclaws.
Gestart met een dochter van FTCH Swinbrook Tan een van de eerste voorvaderen van de UK FT-lijnen doorgegaan met labradors uit de Palgrave-lijnen en vervolgens FT-labradors geïmporteerd uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Met deze labradors werd deelgenomen aan veldwedstrijden en gefokt.
eenzaam in relatie
Het HondenForum Bekijk onderwerp Amerikaanse of Engelse Labrador.
Laatst een discussie met iemand of er nu wel of geen verschil is tussen de Amerikaanse en de Engelse Labrador? Zij vindt een labrador een labrador en het maakt geen verschil waar hij vandaan komt of volgens welke richtlijnen hij gefokt is.
led verlichting
Labradorforum Toon onderwerp verschil werklijn en showlijn labrador.
Als jullie labrador hele dagen alleen in een kennel zit of op een achterplaats, is de kans levensgroot dat je een neurotische hond krijgt die blaft en sloopt en die helemaal hyper wordt als hij eens een keertje aandacht krijgt.
schoenen hielspoor
Fieldtrial Labrador: Van Attelaken Fieldtrial Labradors.
In 1903 werd de Labrador door de Engelse Kennel Club erkend. In The popular Labrador Retriever van Lorna, Countess Howe staan vele fotos van de toenmalige bekende Labradors; o.a. Banchory Bolo, geboren in 1915 en schitterende fotos van de Munden Labradors.
hoofd paraplu kopen
De Labrador Retriever Veelzijdige, vriendelijke gezinshond.
In eerste instantie kwam de Labrador uitsluitend in de kleur zwart voor, maar in 1899 werd de eerste gele Labrador geboren uit zwarte ouders. De erkenning die de Engelse Kennelclub in 1903 voor het ras afgaf gold in het begin echter alleen voor de zwarte kleurslag.
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Dit wijst erop dat deze teven fokonzuiver zwart waren. De gele Labrador werd pas na de Eerste Wereldoorlog op tentoonstellingen toegelaten. De leverkleurige chocolate Labrador werd voor het eerst in 1938 beschreven. In 1903 werd de Labrador door de Engelse Kennel Club erkend.
GENTLE LABS.
Bentley is afkomstig van een Deense kennel en Molly is afkomstig van een Engelse kennel, allebei met engelse lijnen in hun stamboom. We bedanken Lisbeth Tunby en Linda Major heel hartelijk voor deze twee geweldige en lieve labradors. We hebben veel getraind met Cooper, Morris en Bentley. Ze hebben allemaal hun gehoorzaamheidstraining gedaan met onder andere: blijf in zit, sta, hier komen en natuurlijk apporteren. We hebben ook veel dummy training gedaan met waterapport en landapport, stabiliteitoefeningen en training met wild. Als je door de fotos heen kijkt vindt je fotos van Cooper, Morris en Bentley die een eend of konijn apporteren. Morris en Bentley hebben allebei hun A-certificaat van de Nederlandse Labrador Vereniging behaald.
Labrador Retriever.
Deze Lesser Newfoundland Dog zou door Engelse vissers meegenomen zijn naar Engeland. Hier werd de hond geroemd om zijn werkcapaciteiten in het veld en om zijn zachtaardigheid. Voor velen is dit nog steeds de reden om een Labrador Retriever aan te schaffen, al moet hij soms jammer genoeg te lang op de bank hangen i.p.v.
Engelse Labrador En Alles Wat Jij Erover Moet Weten Labrador Retriever Blog.
Er zijn twee verschillende types van labradors, namelijk de Engelse en de Amerikaanse Labrador. In dit artikel behandel ik kort de Engelse labrador. In de Verenigde Staten worden de Labradors die voor de show zijn gefokt vaak Engels genoemd. De Engelse labrador is over het algemeen wat gespierder en dikker.
Fishermans Pride Labradors Fishermans Pride Labradors.
De Engelse adel ontdekte dat de Labrador Retriever ook heel goed te gebruiken is tijdens de jacht. Om zijn werkcapaciteiten te verbeteren werden er ook andere rassen ingekruist waaronder de Flatcoated Retriever. In 1903 werd de Labrador Retriever officieel erkend als rashond door de Engelse Kennel Club.

Contacteer ons