Resultaten voor engelse labrador

engelse labrador

De Engelse Labrador is rustiger en kalmer dan de labrador van Amerikaanse bloedlijn. Ook worden Engelse labradors eerder volwassen dan hun Amerikaanse verwanten. Zoals hiervoor vermeld zijn er twee typen labradors, de Engelse en de Amerikaanse labrador. Ze verschillen wat betreft hun algemene voorkomen.
zuid
Bruneville's' Labrador Retriever Engelse Stafford Bull Terriër.
Wij zijn een kleine kennel en fokken af en toe een nestje Labradors en/of Engelse Staffords. Het zijn twee totaal verschillende honden qua uiterlijk en karakter maar kunnen het samen o zo goed vinden. Het is ons doel bij beide rassen om een gezonde, rastypische hond met. een fijn karakter te fokken. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Stafford Bull Terrier Club en fokken volgens de regels van deze rasverenigingen.
SEO
Labrador Retriever Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Engelse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Afghaanse Windhond Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Airedale Terriër Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Alles over je huisdier. De Labrador heeft talrijke innemende eigenschappen: intelligent, makkelijk te trainen en een uitstekende metgezel voor het gezin.
philips koffiemachine
Jachthonden.
Aangeboden: Verwacht: Zwarte engelse Labrador Retriever 15 maart 2019. Combinatie van Moon Nimrod 2015 en Artemis en Tess vd Horsterzoom. Vanzelfsprekend met stamboom en volgens de regels van de NLV. Zeer goede kwaliteiten voor jacht en speurwerk. Erik de Bruijne.
harolds
Informatie.
Welkom op de website van Gundogs of Zofie's' Choice. Wij zijn een kleinschalige Labrador Kennel die af en toe een nestje fokt met labrador retrievers uit Engelse en Amerikaanse werk / Field Triallijnen. De Field Trial Labrador wordt speciaal gefokt om mee te werken.
tandarts
Upperclaws.
Gestart met een dochter van FTCH Swinbrook Tan een van de eerste voorvaderen van de UK FT-lijnen doorgegaan met labradors uit de Palgrave-lijnen en vervolgens FT-labradors geïmporteerd uit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. Met deze labradors werd deelgenomen aan veldwedstrijden en gefokt.
energie verhuizen overlap
Jachthonden kennel Stevens Gundogs.
Wij fokken uitsluitend het slankere Engelse werklijn type Field trial-labradors dat opvalt door werklust, gehoorzaamheid en sociaal gedrag. De ouderdieren zijn labradors die regelmatig mee gaan op jacht eenden, ganzen, fazanten, patrijzen, konijnen, hazenjacht maar ook een vos nemen wij mee. Ook doen we volop mee aan jachthondenproeven zoals diplomadagen, workingtests en veldwedstrijden. De labrador is een erg lief huisdier.
camperverhuur belgie
Het HondenForum Bekijk onderwerp Amerikaanse of Engelse Labrador.
Laatst een discussie met iemand of er nu wel of geen verschil is tussen de Amerikaanse en de Engelse Labrador? Zij vindt een labrador een labrador en het maakt geen verschil waar hij vandaan komt of volgens welke richtlijnen hij gefokt is.
Fieldtrial Labrador: Van Attelaken Fieldtrial Labradors.
In 1903 werd de Labrador door de Engelse Kennel Club erkend. In The popular Labrador Retriever van Lorna, Countess Howe staan vele fotos van de toenmalige bekende Labradors; o.a. Banchory Bolo, geboren in 1915 en schitterende fotos van de Munden Labradors.
Labrador Retriever informatie over het karakter van de Labrador Royal Canin.
Hier komt dan ook de voorliefde van de Labrador Retriever voor water en apporteren vandaan. Nadat de Engelse Lord Malmesbury de Labrador Retriever begin 19e eeuw naar Groot-Brittannië bracht, werd de hond in adellijke kringen snel populair als jachthond en daarom vooral voor de jacht gefokt.

Contacteer ons