Resultaten voor originele teambuilding activiteiten

originele teambuilding activiteiten
teambuilding activiteiten - Kom vrijblijvend eens naar wat voorbeelden kijken.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan.
NL FR EN. Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende t eambuilding activiteiten op maat van uw organisatie?
originele teambuilding activiteiten - Teambuilding in de Ardennen organiseren?
Nu sinds kort kunnen onze outdoor activiteiten, de catering en het overnachten tijdens uw teambuilding event allemaal plaats vinden in onze Middeleeuwse Citadel, dus alles op één locatie! Daarnaast zijn al onze arrangementen geheel op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de deelnemers, zodat iedereen kan terug kijken op een sportief, recreatief of kunstzinnige teambuilding event in de Ardennen.
Schapendrijven, unieke teambuilding in de winter. BuitenBusiness.nl.
Terug naar overzicht. Teambuilding in de winter? Blog door BuitenBusiness Gepubliceerd op 20 February 2018. s Winters te koud voor een teambuildingactiviteit in de buitenlucht? Wij vinden van niet. Juist in de winter is het fijn om een intensieve vergaderdag of training te onderbreken met een buitenactiviteit. Een warme winterjas aan, een dikke sjaal om en hup: naar buiten! Eén van onze favoriete activiteiten in de winter is de workshop Schapendrijven. Tijdens deze workshop werken jullie op een originele manier aan de samenwerking binnen jullie team, en ondertussen kunnen jullie genieten van de frisse buitenlucht en een mooi winters landschap.
touchscreens
Teambuilding tips voor bedrijven Rientjes Partners.
In deze aanpassing op het eeuwenoude spel vervangt de kameel het sierlijke paard. Een perfecte én originele activiteit om met het hele team te doen! Deelnemers leren eerst de basisprincipes van het polo voordat ze hun nieuwe vaardigheden op de proef stellen in een competitieve wedstrijd waarbij in teams tegen elkaar gestreden wordt. Een unieke, onvergetelijke en zeker hilarische ervaring die collegas samenbrengt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Tip 5: Evalueer het teambuilding evenement met uw team. Om ook op langere termijn profijt te hebben van de teambuilding activiteiten, is het belangrijk het teambuilding evenement met het team te evalueren.
philips koffiemachine
Teambuilding en bedrijfsuitjes Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.nl.
Originele teambuilding activiteiten op onze boerderij, waarbij hilarische momenten centraal staan zowel in de wei, de hooischuur en in de koeienstal. We stellen leuke programma's' op voor iedereen gaande van just for fun naar teambuilding. Rent-A-Willys is een evenementenbureau dat volledig gebouwd werd rond de legendarische Willys Jeep.
vouwgordijnen op maat
schapen hoeden schapen honden rassen originele teambuilding activiteiten.
Recensies van onze originele teambuilding? In de vele recensies originele teambuilding kunt u de reacties lezen van ex-contactpersonen. Klik hier voor een snel overzicht met logos van organisaties die onze originele teambuilding al beleefden. Digitale brochure of presentatie over onze Originele teambuilding activiteiten.
Aanstekers bedrukken
Teambuildings en activiteiten.
Vissen op zee. Op zoek naar een originele teambuilding? Dan is het gaan vissen op zee de ideale oplossing! Ga mee op een vissersboot die u ergens in zee brengt waar je perfect kan vissen. De gevangen vis neem je mee naar huis! Zeeraften: teambuilding in de golven.
tandarts
Originele teambuildingactiviteiten ook op kantoor! FarmFun.
Dat is zo 2017! Wil je je tijdens de middagpauze amuseren met een originele teambuildingactiviteit? Organiseer dan een wedstrijdje Bouwwerken met boterhamdozen. Dat is niet alleen goed voor de teamspirit, maar ook voor het milieu, want iedereen zal een boterhamdoos meebrengen naar kantoor. Met aluminiumfolie kom je nu eenmaal niet ver Alternatieve activiteiten zijn de Bureaustoelenrace of Computermuisslingeren. Om problemen te voorkomen doe je die laatste teambuildingactiviteit maar beter buiten en met afgedankte computermuizen. Een teambuilding wordt vaak pas op het laatste moment georganiseerd.
gemeente apeldoorn verhuizen
Teambuilding op het strand van Kijkduin Beachclub Titus.
TEAMBUILDING BEACHCLUB TITUS. Een ijzersterk en ontspannen team, na een dag vol leuke, sportieve en gezellige teambuilding activiteiten op het strand van Kijkduin. Een gezellig bedrijfsuitje aan het plannen of op zoek naar originele teambuilding activiteiten om te combineren met een vergadering?
camperverhuur zuid holland
Bedrijfsuitje winter met unieke activiteiten Fort Evenementen.
Teambuilding in de knusse winterperiode is dus weer eens wat anders dan in de zomermaanden! Mogelijke locaties voor een bedrijfsuitje winter. Capaciteit: 40 250. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Groots, actief. Capaciteit: 20 600. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Zakelijk, outdoor. Fort Lunet IV. Capaciteit: 10 50. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Groen, knus. Capaciteit: 30 500. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Historisch, modern. Capaciteit: 20 120. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Zakelijk, culinair. Capaciteit: 10 30. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Intiem, groen. Sfeer: Zakelijk, groen. Capaciteit: 50 1100. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Feestelijk en indoor. Fort Werk IV. Capaciteit: 10 120. Geopend: Hele jaar. Sfeer: Gezellig, culinair. Bedrijfsuitje winter; binnen en buiten. Veel van onze originele locaties door het hele land zijn geschikt voor een leuk bedrijfsuitje in de winter! Wij bieden namelijk een gevarieerd aanbod aan activiteiten die zowel binnen als buiten mogelijk zijn.
GPS-tocht met opdrachten A-Way Events Wellness.
De GPS-tocht extra wordt op maat gemaakt en is elke keer uniek. Overal in Nederland mogelijk. Op pad zonder routebeschrijving, maar met een GPS-apparaat dat gemakkelijk te bedienen is. Een GPS-wandeling of steptocht met originele teambuilding activiteiten, opdrachten en quizvragen.
Choose the Good Life!
Ter zand, ter zee en in de lucht. Of je nu zin hebt in extreem leuke beachgames of een uberchille wellnessdag; bij ons ben je aan het goede adres! Wij bieden een breed scala aan originele teambuilding activiteiten, clinics en workhops.

Contacteer ons