Meer resultaten voor soorten herdershonden

soorten herdershonden
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Herkomst: De betekenis van Oudduitse Herdershond heeft niet zo zeer te maken dat het een oud ras is, vroeger werden er veel herdershonden gefokt met het uiterlijk van de tegenwoordige Duitse Herder waarvan het ras nog onbekend was. Er is besloten ee.
Kloosters
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Duitse Herders worden ongeveer twaalf tot dertien jaar oud. De Duitse Herdershond is een middelgrote, sterke en goed gespierde hond.
kinderhorloge
De Oudduitse Herder.
Niet als ras, maar als de verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden, zoals die ook nu nog worden gefokt. In 1899 werd de rasstandaard aangenomen door de opgerichte vereniging Deutschen Schäferhunde-Verein SV. De basis werd gevormd door de hond Hektor Linksrhein, uitgebracht onder de naam Horand van Grafrath.
telefonische acquisitie
Herdershonden Soorten Rassen Informatie Overzicht.
Er zijn een groot aantal verschillende soorten en rassen herdershonden. Over de hele wereld zijn er verschillende soorten herdershonden te vinden. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende herdershonden rassen en soorten met informatie en kemerken van het betreffende herdershondenras.
Pyreneese Herder informatie over de Pyreneese Herder Royal Canin.
Home Producten Pyreneese Herder. Er zijn twee soorten Pyreneese Herdershonden die elk een apart ras vormen: de langharige à poil long en de zeldzamere variant met de kortbehaarde snuit à face rase die iets minder temperamentvol is. Deze lichte honden worden in de Pyreneeën nog steeds als herder gebruikt.
Duitser Herdershond.
Breng de Duitse Herder al op zeer jonge leeftijd in contact met verschillende soorten mensen, kinderen, honden zorg voor veel diversiteit. Laat hem wennen aan lawaai, beweging en verzorging. Maar het allerbelangrijkste: leer uw herder om met u samen te werken!
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Naast het werk met de kudde en de bewaking van huis en haard, gebruikte men de schepershonden ook als trekhond voor de hondenkar. Ook smokkelaars maakten dankbaar gebruik van de slimme herdershonden om hun smokkelwaar over de grens te krijgen.
Herdershond Wikipedia.
Het onderscheid dat de officiële rassenindeling maakt tussen herdershonden en veedrijvers heeft met het verschil tussen drijven en hoeden niet veel te maken. Veedrijvers zijn in dit geval zwaargebouwde honden, die niet zozeer door herders maar vooral door veehandelaren gebruikt werden.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Bij runderen en varkens is een krachtiger optreden nodig dan bij schapen. Bij bepaalde soorten vee moet een hond dus harder zijn dan bij andere soorten vee. Ook moet de hond weer niet te hard optreden, hierdoor kan het vee in paniek raken. Herdershonden mogen niet de neiging hebben om echt wild op te sporen.
herdershonden.nl wie is er nou niet gek op z'n' herdershond?
Hoe aantrekkelijk het ras ook lijkt, het is goed om te onthouden dat een herdershond niet voor iedereen geschikt is. Vanwege hun hoge intelligentie en nieuwsgierigheid hebben herdershonden veel mentale stimulatie en aandacht nodig om niet snel verveeld te raken.

Contacteer ons