Resultaten voor workshop teambuilding

workshop teambuilding
Teambuilding Almere WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Lees meer over dit bedrijfsuitje. Different Drums: Deze workshop is een hit! Een toffe en zichtbare teambuilding voor buiten én binnen: bouw met je team een succesvolle kettingreactie zodat de energie/de beweging van de ene schakel naar de volgende schakel gaat.
teambuilding schapendrijven
Workshop Teambuilding met LEGO Projob.
Trainingen voor werkzoekenden Projob biedt trainingen ter ondersteuning voor het vinden van de baan die bij jou past. Teambuilding met LEGO. Tip een vriend. Workshop Teambuilding met LEGO SERIOUS PLAY. Mariska van Walsum is naast LEGO SERIOUS PLAY facilitator docent design-strategie aan de Hogeschool van Amsterdam.
teambuilding activiteiten
Workshop Teambuilding van Big Five for Life.
Privacy en cookiebeleid. Stelt je voor dat alle kwaliteiten binnen je team worden benut. Nieuwe talenten worden aangewakkerd. Alles verloopt optimaal: de communicatie, de samenwerking, het rendement. Met de workshop Teambuilding van Big Five for Life. Home Voor bedrijven Workshop teambuilding.
baklijst
Teambuilding workshop Rederij Vooruit.
Duidelijke communicatie en constant overleg is noodzakelijk om van A naar B te zeilen. Zeilen leent zich dan ook perfect voor een teambuilding workshop. Met hulp van de schipper en zijn matroos wordt er van de teams verwacht het schip door pure samenwerking bij het eindpunt te krijgen.
vouwgordijnen op maat
Teambuilding Amsterdam al vanaf 1250, De scherpste prijzen!
BTW Vanaf 10 personen dash; 2 uur en 30 minuten. Mokum Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Amsterdam waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Workshop Flashmob in Amsterdam.
kopen
Scrum Cooking workshop kookclinic bedrijfsuitje Amsterdam.
Vele organisaties en bedrijven willen leren hoe ze deze beproefde projectmethode zelf succesvol kunnen toepassen. Dat kan nu ook met Scrum Cooking: een workshop Scrum in combinatie met een kookworkshop. Ofwel: training, teambuilding én bijzonder teamuitje in 1 complete dag!
verhuizing doorgeven gemeente eindhoven
Teambuilding Amsterdam van 15 tot 150 p.p.
Daag ze dan uit middels deze Teambuilding workshop maak je eigen commercial. Samen met ervaren regisseurs en camera operators gaat de afdeling of het gehele bedrijf in kleinere groepen samenwerken om op basis van een een vooraf opgestelde opdracht een heuse marketing video of reclame bedrijfsfilm te maken, om vervolgens samen de videos terug te kijken.
camperverhuur brabant
Een Workshop als Teambuilding, leuk om kennis te maken met iets Nieuws.
Home Teambuilding Teambuilding workshop. Teambuilding workshop Patricia Nederbragt-Lammers 2017-03-03T1302130000.: Maak kennis met een andere wereld in een workshop tijdens je teambuilding. Het leuke van een workshop is, dat je kennismaakt met iets waar je normaliter niet zo snel aan denkt.
Homepage Een leuke teambuilding activiteit? Maak een film! TV workshop.
Eigen aflevering van 30 SECONDS! Custom made workshop. Eindfilm voor groep 8. Recente reacties van klanten. Zoek je een leuke teambuilding activiteit? MAAK SAMEN EEN FILM OF COMMERCIAL. Al meer dan 10 jaar een succes. MEER INFORMATIE OFFERTE AANVRAGEN. Het licht in de zaal gaat uit, de spots gaan aan.
Teambuilding workshops Events.nl.
Onze teambuilding workshops kunnen op elke locatie plaats vinden. Een lipdub is een videoclip gemaakt in één opname. Het nummer wordt door de deelnemers geplaybackt. Een hele interactieve en humoristische workshop met een geweldig resultaat! Dit is een workshop die veel creativiteit en samenwerking vraagt van de deelnemers.

Contacteer ons